Jo a ted jsem koukal na popis normalni skupinovky a tam je vyslovene napsano 25% a 50% z obycejneho jizdneho. Tak to bych asi sel do ty Slovensky skupinovky.
jo, tyhle dve slevy jsou vykopirovane ze sekce - Slovensko. Vidis, to jsem si ani nevsimla,ze tech 30% je uz ze zakaznickeho. Prave jsem si rikala,ze to nebude tak super, jak klasicka skupinovka...Proste musime na nadro dorazit uz v deset a pak otravovat u prepazky, at nam propocitaji varianty. Na tohle jsem prisla tak,ze mi to poradil ten chlapik na info lince jen tak mimochodem, kdyz jsem se zminila,ze jedem ve vic lidech na Slovensko(btw. Vyluky se nas opravdu netykaji. Presne, jak jsi rikal).
[Zuzka, 14:36, Jizdne]: Mam tomu rozumnet tak, ze uz je sleva pro skupiny i na Slovensko? Pokud ano, pak je otazka co se vyplati vic - vetsinu cesty jedeme po CR a tam je ta sleva od nejakyho clovicka az 50%, ze? A tady 30% - ale zase pisou ze je to ze zakaznickeho jizdneho, ktery uz samo o sobe je podstatne nizsi. Takez to asi nezni vubec spatne...
* pro malé skupiny (5 dospělých osob) * jízdenka musí být vždy zpáteční a platí 1 měsíc * 1.cestující zaplatí za tratě ČD zákaznické jízdné se slevou 5 % a za tratě ZSSK jízdné se slevou 25 % z jízdného v sousedské přepravě * 2. až 5.cestující má za tratě ČD slevu 30 % ze zákaznického jízdného a za tratě ZSSK slevu 30 % z jízdného v sousedské přepravě * jízdenku zakoupenou za těchto výhodných podmínek je možné vrátit nejpozději před prvním dnem platnosti
Sleva pro skupiny
* určeno pro skupinu 6 osob a více * sleva je poskytnuta všem cestujícím ve skupině, za tratě ČD zaplatí každý jízdné se slevou 30 % ze zákaznického jízdného a za tratě ZSSK jízdné ze slevou 30 % z jízdného v sousedské přepravě * dítě od 6 do 15 let platí polovinu jízdného pro dospělé, pro určení počtu cestujících ve skupině se 2 platící děti počítají jako 1 dospělý
[Petr, 11:38, Tatry, vinko]:Mam uplne stejny nazor, jen jsem se s nim neodvazila vylezt pred vinove kridlo Iriadoru. Pak me ale napadlo, ze co se nevypije, muze se vzit s sebou a zbyde navecer...
Ad vinko - premyslel jsem nad tim a jelikoz se clovek ve vlaku obvykle moc nevyspi a musime dalsi den neco ujit, tak bych to mozna nehrotil az tak jak jsme planovali zitra. Co dve flasky? Jednu ja, jednu Tomas?
bych dala na 22.00 a z 22.10 pod ceduli s odjezdy. Jak navrhoval Peta, cast by mohla jit predem cekat na prijezd vlaku a zabrat volna mista. Hura do Tater! PS:Dle vcerejsi dohody je povinna vybava do vlaku vino;)
[Zuzka, 22:07, Tatry]: díky Zuzi :-) jen mě napadlo s tou skupinovkou na zpáteční cestu - jestli se ty dvě trasy někde spojují, tak koupit skupinovku do Prahy odtud, takže by každý jel sám na sebe jen kratší úsek cesty. ale nevim, jestli to jde...
Tak mam dobrou zpravu:) Vinko do vlaku se jiste spotrebuje a to z toho duvodu, ze pokud se muzeme ridit jizdnim radem, tak mame na trati na Slovensko hned dve vyluky;) Prvni hned zpocatku u Usti n. Orlici a dalsi ke konci u Jablunkova. Vesele;)