petr: já jsem dnes chvíli zvažovala jestli užít ercefuryl, nějak se mi špatně sžívalo s českým jídlem. holt jsem už byla zvyklá na zlatou tureckou špínu dobrou noc všem a nechte si zdát třeba o šeherezádě vyprávějící pohádku o sté a jedné noci a snad dřív jak za sto a jeden den zase někam alepson na chvíli vyrazíme
já jdu spát s laky pod širák. zlatej spacák(ikdyž snad mi nebude zima:)
Eee... pohled z balkonu ve mne vzbuzuje zvláštní pocit sklíčenosti, jen těžko se jej lze zbavit... Teď už jenom sedím na terase, popíjím turecký čajík a koukám na mračné nebe a říkám si, že je tu až podezřelé ticho. Lütfen!
zdravím vás z hradišťských lovišť a jsem ráda, že jste dorazili v pořádku a už zase, alespoň někdo:), voníte čistotou:) skoro mi to upocený merino bude chybět:( co jsem ale po příjezdu domů neslyšela, hádejte:)...táta přišel domu a už volá, co že bude dneska za hamikáček:)taková blbost ale vykouzlilo mi to velký úsměv na rtech.
Umyt, vybaleno, opet si pripadam jako clovek. A dostavil se presne ten pocit, o kterem mluvil Honza. Na jednu stranu byl navrat domu dobry pocit, na druhou stranu bych byl daleko radsi jeste stale nekden a cestach :)
no ale samozřejmě jsem to hned po návratu srovnala s tou vaší zimní výpravou a jsem rozhodnutá pro jedno - v zimě MUSÍM jet na Fatru (nebo prostě tam někam) :-) nádhera
Boze,me se tak styska,uz zadne kseftovani a dohadovani o cenu:( ja chci do bazaru:)
Ad nejaka vyjizdka: ja bych chtel jeste na tu Ukrajinu(Hoverlu)+Cernobyl..tak snad se nekdo prida,ale pracujici lid uz ma asi po dovolene..