Tak jsem nasel na Novych Butovicich sportovni centrum a nabizeji toho mraky. Tudiz i beach.Chteji 400,- Kc za hodinu na place (bohuzel vecery jsou vzdycky drazsi). Bylo by nas osm-devet (mozna Tomas Dubec by se i pridal), takze by to bylo na dve hodky - 100,-/osoba.Co vy na to?Edit: Link na to sportovni centrum - www.sport-butovice.cz
Co se tyce beache, zkusim najit neco blizsiho Lukam. Co neni opravdu az na Budejarne. Pac mi prijde blbost hrat dve hodky tam a pak se presouvat pres celou Prahu az sem. Uvidim, co zmuzu.
díky zuzi za shrnutí, tak jestli je to v tom počtu fajn v úterý se na vás těším.kdybyste sem během zítřka hodil někdo na kolikátou a kde je sraz, budu ráda. divím se tomu pořád, ale busy a vlaky z hradiště do prahy moc často přes prázky nejezdí
Tak ja to shrnu, kdo jde. Koho vynecham, tak se ihned hlaste a omlouvam se:Tom JanaPavel PetaPetr ZuzkaRadimTreba se jeste ozve Honza. Myslim,ze 4 na 4 je na zacatek a vubec i na pokrocile idealni. Mne se tak aspon hralo dobre.PS:Primlouvala bych se za to, aby byl ten beach opravdu brzy, pac pak jet na Luka, pokecat a jet zpet jeste zabere nejaky cas. Diky.
Btw:nesel by nekdo dneska na nohec?:) jen takova orientacni,kdyby nahodou byli lidi ;-) Je hezky a celkem to vyzyva ,jit smrdet nekam ven ;-)Edit: jsme zatim 2 :)kdyby byl zajem,tak mi callnete;-) jdu na turecky caj :)
[Tomas, 23:21, Strasidlo]:Joo, ta nema chybu ;-)[Tomas, 12:36, Bytecek a beach]:No, prekvapive nemam nic proti ;-)[Petra, 14:37, ...]:Nemam bohuzel tak velky ftpka ;-)
mám prosbu na peťu:mohl bys hodit své fotky na ftpko?mě se to ze stránek stahuje v horším formátuvčera jsem od jany zaslechla, že na středu by byla možná stěna..platí to? já bych vás ráda viděla a dohromady se stěnu to zní jako moc fajn večer;)
Tomasi: to zni monumentalne,rad si zajdu na beach a pak k Tobe;-)) tedy pokud jsem zvan:),ale zcela jiste jsem :)ad flakani: kulovy,jsem natiral jak divej :) az mam z toho mozoly na ruce:)Ad habit: musim rici,ze fotka zuzky v habitu nema chybu;-) mel bych k tomu pripominku,ale radeji ne :) nesmim si rozcilit budouci zivitelku;-))
Chtel bych vam navrhnout nasledujici akci. V utery se domluvit na beach, zahrali bychom si, vyblbli se. A pak bychom zasli na Luka a ja bych vam tak nejak ukazal, kde ziju. Co vy na to?