Diskuse Diskuse

Petra  - 18:29 17.08.2009

co takhle si zítra uvařit turecký čaj?;)přivezla bych si na to i správný šálek;)
Petr  - 16:12 17.08.2009

Tak jsme zpet z arbaitu (omlouvam se za neodpovidani na icq, ale nemel jsme moznost) - koukam dobre se to tu zamotalo ;-) Ale jak jsemn psal Tomovi, ja se prizpusobim - aspon mi nehrabne z uceni ;-)
Tomáš  - 16:01 17.08.2009

Takze abychomt o uzavreli, ja musim jit uz pryc a jen tak se tu neukazu.Zitra: 19:00, metro Luka, sraz!Akce: pred-kolaudackaS sebou: poprosim vas, aby si kazdy vzal piti, pac ja jeste nejsem tak dobre zasoben :)Konec akce: to se jeste nevi. :)Sport; odsunuto prozatim na neurcito (predbezne ctvrtek)Mejte se a ja jdu konecne na cerstvy vzduch.
Tomáš  - 15:08 17.08.2009

[Máma, 14:56, změny]:Kolaudacka mela byt az zitra, stejne tak s tim beachem. Bohuzel tady priznavam svoji chybu, nechal jsem to az na dnesek, abych zaridil kurty. Pac predtim jsem netusil, kdy bude mozno tu akci udelat.tudiz kolaudacka zustava zitra a sport se odsouva na ctvrtek (pripadne tedy, jestli se neco sezene). Ale ja jsem tedka v praci a mam tu solidni bordel, takze nemuzu nic zarizovat dale :(
Jana  - 14:56 17.08.2009

já na čtvrtek zatím nic nemám. pokud se to během dneška nezmění... a nebyla by nějaká jiná sportovní alternativa na zítřek? a nebo mně je to jedno, ale s tou kolaudačkou se může počítat na zítřek, jo?
Pavel  - 14:55 17.08.2009

taktez souhlasim ;-) ale kdyz je hrubej nacrt lidi,tak to chce obvolat co v nejrychlejsi dobe..pac o beach je zajem :)a jak jsem uvedl nize,tak bych problem vyresil za vas..mam uctu k pracujicimu lidu;-) jen to chtelo pisnout do diskuze,ze tapete s hledanim...;-)
Zuzka  - 14:46 17.08.2009

Pavle, sice castecne souhlasim. Je fakt, ze Tom mohl zkusit zamluvit to hriste driv nez den predem. Ale na druhou stranu, potrebujes vedet, zda ti ty lidi prijdou. Ono to neni sranda dat dokupy 8-9 lidi na volejbal... Takze prve vzdycky shanis lidi a pak teprve zamlouvas hriste...natoz kdyz jsi pri tom v praci..;/
Pavel  - 14:42 17.08.2009

Tedka az z interni komunikace s Tomasem jsem se dozvedel,ze nejsou jisty kurty ani ve ctvrtek..Jen tak pro presnost:priste az budete chtit delat neco masoveho,tak nejdriv rezervacku,at pak nevznikaji zbytecny komplikace..pripadne rad pomuzu..rad obvolam hriste.Nemam s tim problem,ale nejhorsi vec je,kdyz se naverbujou lidi a neni jisty ani hriste:) vznika pak chaos a anarchie..
Tomáš  - 14:28 17.08.2009

[Pavel, 14:15, tralala]:Ja jsem pro to oddelit. co ostatni?
Pavel  - 14:15 17.08.2009

Hm,jako byl bych proto zitra byt a sport oddelit..ale nechci to komplikovat..coz mozna delam :) pripadne me vynechte..:)
Tomáš  - 14:13 17.08.2009

Koukam, ze se nam to komplikuje. fakt netusim, jak z toho vybruslit.Mame tu tedy dve veci - ta minikolaudacka u me a sport.Evidentne se moc na sportovnim dni neshodnem. Co tedy s tou akci - nechat ji na zitra? Asi by to bylo nejlepsi
Pavel  - 14:10 17.08.2009

Kdyby to byla hospa,tak ji odvolam..ale Tereza kvuli me prijede do Prahy,tak s ni jdu pokecat
Petr  - 14:09 17.08.2009

Co se me tyce, je mi to uplne putna - ostatne jsme stejne zalezlej doma u uceni, dkyz zrovna nejsem v praci a to se vecer nestava ;)
Zuzka  - 14:08 17.08.2009

Ale tak vynechas jednu hospu no;)
Pavel  - 14:03 17.08.2009

Ale jo,nemam s tim osobne problem..jsem celkem zvykly na zmeny planu,pac se to deje imvere;-)Bohuzel ve ctvrtek jsem uz prislibil ucast na jine akci,takze ctvrtek je z me strany zabitej;-) tak snad priste
Zuzka  - 14:00 17.08.2009

..psala jsem Peti Feltlove, ze se musime sejit uz dnes, protoze zitra nemuzu. Pak jsme se s Tomem shodli,ze soupnem beach a zrovna volala Peta, ze se ji to dneska az tak moc nehodi. Toz jsem ji navrhla uvolnene utery. No a to je vse.:(
Pavel  - 13:51 17.08.2009

Koukam,ze se tady plany meni hodne rychle,chjo ;-))Tim padem prenechavam iniciativu na jine a neobvolavam tedy:)
Zuzka  - 13:49 17.08.2009

Lidicky, tak ja jsem si uz na zitra ale domluvila neco jineho;(
Pavel  - 13:46 17.08.2009

a co jen zvolit jinej sport..vzdyt beachem to preci nekonci,ze?:)kdyby nebyl problem v okoli 4 ky,tak zkusim neco najit:)uz par tipu na hriste mam..tak bych to zkusil obvolat;-)
Tomáš  - 13:42 17.08.2009

Beach uz je na toto utery uplne plny, kdekoliv jsme to se Zuzkou chteli rezervovat.Proto tu je navrh - co to prehodit komplet na ctvrtek??