SkyEurope: presne, to jsme stihli tak tak.Endorfiny: tak ja vam taky z volejbalu odpadam. Mam furt teploty;( a predevsim odpoledne a vecer:( Skoda, ze nehrajem rano. Kdyz tak zkuste, prosim, jeste sehnat nekoho jineho.
[Petra, 21:25, ...]: Endorfíny... Hm... co to je za slovo? Má to něco společnýho s měsícem Endor ze Star Wars VI? Protože jestli nikoliv, tak mohu říct, že to jde zcela mimo mně. A jestli vy ostatní máte endorfíny doma ve skříni, což patrně budou ti malí chlupatí medvídci, tak vám teda vůbec nezávidím. Jsou tupí a neznají topinkovač :-) Dobrou noc.
až ted jsem se dostala k počítači:/tak snad jsem někomu neblokovala místo:(ale fakt mi udělalo radost, že jste na mě mysleli a chtěli do družstva;)jak už jsem, ikdyž až ted večer, psala tomovi, na zítřek už mám jinčí plán, tak si hru užijte a pořádně nadopujte endorfíny;)a žádné úrazy!já jdu pomalu na kutě, dobrou noc všem
[Zuzka, 19:46, Beach]:Ja to neberu zle. Holt ta odpoved bez smajliku hned vyzni spatne :(Muhaha, ja vam dam - beach na pohodu. To je, deticky moje, tabu! Bude se parit az do umreni :D
Honza, staci brylky. Nezapomen doma nahradni;)Toma , tak se hned tak necerti. Ja jsem tu vetu zas tak zle nemyslela (jak asi vyznela)Vseobecne Jinak ja se moc honit za mickem taky nebudu, pac jsem zase po nemoci (ne-li jeste v nemoci). I kdyz si beach na pohodu nedovedu moc predstavit;) Hura zitra.
Honzo, na tohle ses upsal, takze zitra v 17.45 bud ready!;)Ok, tak v 6ti, nikoho shanet tedy nebudu. I kdyz je to nazor jen Toma, ktery beach ani jeste nehral;)
jelikoz ja furt prosazuju, at je na napoprve vic, mam chut se jeste ozvat kamaradce, sestrence, jestli nemaji zajem. Tedka je nas snad jiz 6. Hlasujte, chcete hrat v 6ti ci radeji ve vice lidickach? Diky.Tome, co ta Peta, ozvala se?
[Zuzka, 10:21, Tak me asi nevyhodi]:Jo, to naprosto verim. Nicmene my meli s Mariankou krasny romanticky vecer pri posezeni nad Prahou, s obcerstvenim, vinkem a sisou ;) Je tedy fakt, ze jsem to nevedel do posledni chvile, co bude, ale pak jsem nelitoval :)Nicmene tedy film si stahnu, abych se aspon pokochal.
i kdyz jsem nevedela, kolik je stupnu povodnove aktivity?!? 4? 3? A tipovala, kdo muze byt predsedou Bezpecnosti rady statu ;)Diky Tome. Jinak, skoda, ze jste s nama vcera do toho kina nesli. Fakt to byl zazitek.