[Zuzka, 09:34, Hola hola..]:taky boli a to je furt mazu fastum gelem a kulovcikovy vysledek:))Dokonce se mi vcera smali zli lide v hospode,ze chodim jak namrdanej:)
..nohy bolá! tedy bolí a furt. To je děs, takhle se zničit. Jak se po ránu všichni máte?Mariana a Famiglia: meli jsme hekticky odjezd, tak odpovidam az ted. Ten napad se mi moc libi. Problem by u me mohl vzniknout jen s casem o vikendu. Asi by vadilo, kdyby se clovek nezucastnil patecni a nedelni akce?
Jen se musim podelit. Kolega ted byl v Bulharsku a cestou domu autobusem potkal byvale zakazniky Skyeurope z Turecka na ceste domu ;)Meli jsme stesti :)
kazdopadne pokud vikend planuje Peta,tak to je zcela jiste invalidita prodlouzena na nasledujici tyden:DAd Soutez: nehraju,nehraju..jsem urazenej ;-) ze nic nevyhraju:))
[Tomas, 09:11, Re:]: \"Hajzliku! Jak planovani dalsiho vikendu!!! Pracovat! Nic jineho si nezaslouzis.:)\" Jen at planuje a soucasne uklizi ten bordel:) Aspon prijdu do poklizeneho bytecku;))Soutez: taky jsem si na ni vzpomnela. Jinak zavrhuju ctvrtek v souvislosti s balenim na to, co planuje Petr(cert vi co:))Invalidita: Je to cim dal horsi:(
Taky mi tuhle pripomnela Marianka, ze mame stale rozehranou tu soutez!!!Takze by to chtelo nadhodit par terminu a konecne se domluvit na jednom veceru!!!
[Petr, 09:06, Ahoj kruty svete :-)]:Hajzliku! Jak planovani dalsiho vikendu!!! Pracovat! Nic jineho si nezaslouzis.:)Mimoto, nekam bych vyrazil, kdyz uz jsou ty 3 dny volna.
[Tomas, 09:04, Bre ranko]:Zacina se to zlepsovat ;-) Planuju venovat den uklidu toho svinciku z vikendu, probirani fotek a planovani dalsiho vikendu ;-)
Koukám, že část ansáblu je invalidní, další zaneprázdněná a poslední trpí psychickými výkyvy. Tato konstelace je příznačná pro lehké a nenáročné hry jako jsou lodě a piškvorky :-)
tenhle týden se sportu nezúčastním, leda že by to bylo ve středu... zítra jdu do divadla a ve čtvrtek bych ráda zašla na volejbal, protože se tam pak asi půl roku neukážu.
[Tomas, 20:21, Sport v utery]:Kdo tu neni invalidni a mluvil o sportu v utery? :-) Ja se stale drzim zavedeneho ctvrtka, ptz je sance, ze budu schopnej na ten sport dojit ;-)