Diskuse Diskuse

Tomáš  - 15:54 17.05.2009

Petr: to, ze te pipni sejri, vime vsichni. Ostatne jsme na tom stejne. Nicmene k presunu se nemas (a to uz jsme to resili drive), pak si to tedy uzij :)

Ne, tedka vazne. Opravdu to chce presun jinam, pac tohle je neunosne. Mame misto kam, dle Radimova doporuceni, tudiz nam v tom nic nebrani. Data jsou zalohovana, muzeme se zaregistrovat jinde.
Tomáš  - 15:52 17.05.2009

Paradni napad. Prakticke info je opravdu k nezaplaceni.
Tomáš  - 15:52 17.05.2009

Navratil jsem se z vikendu plneho krve, strepu, mrtvol, resuscitace a ruznych podobnych vylomenin. BYlo to naprosto super, zvlaste pak prakticka cast, ktera zabirala 80% celkoveho casu. Dosti krve bylo prolito, ale jeste vice lidi zachraneno ;)

Petr  - 12:40 17.05.2009

Honza: Ne :-)

Radim: Trcohu to bylo jak ze serialu - vyjdem z hospody, neco vidime, nasedneme do knight ridera a vyrazime za tim ;-) Jeste jsme meli mozna sklouznout po kapote nebo zahodit kafe v kelimku nebo neco podobnyho ;-)) No a v pozadi mela hrat drsna hudba samozrejme ;-)
Honza  - 0:59 17.05.2009

Ou, to je zase nových tučňoučkých zpráv. Vidím, že jste vyrazili na wallyball, hezké... :-) No, to je tak všechno, co bych mohl napsat, neboť neznám obsah ostatních starších zpráv, jež v tuto dobu ani nemám chuť číst. Když tak mi někdo napište stručný obsah v bodech. Díky :-D
Radim  - 23:58 16.05.2009

Diky za wallyball, fakt jsem neveril, ze se nam podari se dohodnout.

Jsem rad, ze Vendy dopomohla ke klidnemu navratu domu :). Socka v sobotu stoji za prd.

Ja jdu v klidu umrit, zatim ;)
Petr  - 23:47 16.05.2009

Super hra, diky vsem za ucast. Bylo to adrenalinovy "planovani" ;-)

A specialni diky Vendy a neohrozenymu jezdci co trhal asfalt (obrazne receno ;-) Usetrili mi min. pul hodky casu ;-)

Btw.: Doted nesel iriador. Uz me to pipni *****.

Jana: Kure usnulo z celodenniho vykrikovani ve snaze upoutat pozornost ;-)

Ad vylet: Ja mam prirozenej odpor k vecem co jsou "povinny", i kdyz jo, tohle je asi fakt nejlepsi seminarka ;-)
Jana  - 23:26 16.05.2009

pořád nechápu, Petře, to tvoje negování povinnýho výletu. zvlášť u tebe mi nejde na rozum, proč bys to dělal celýá od počítače. já se na tu projížďku těšim, tohle je asi nejlepší seminárka, co jsem zažila :-)
Jana  - 23:21 16.05.2009

a kde bylo Kuře-rozhodčí? :-)

jinak super hra, díky moc! ale nevěřila jsem tomu, že se domluvíme :-))

a taky děkuju za odvoz, protože kdybych nešla do hospody, ale jela MHDčkem, tak bych dorazila domů skoro nastejno ;-)
Kuře  - 14:50 16.05.2009

No jasne. Na rozhodciho mam myslim slusne pronikavy hlas.
Petr  - 14:20 16.05.2009

No to je mi jasny, dyt jste akcni Kure, ale bylo by jste spis rozhodci, ne?
Kuře  - 14:16 16.05.2009

Ja bysem šlo!
Petr  - 13:35 16.05.2009

Tak se snazim sehnat alespon jendoho dalsiho clovicka na vecerni wallyball - kdyby jste taky meli tip, pisnete.
Radim  - 13:35 16.05.2009

Zuzka: Take uz jsem o tom kdysi premyslel. Dobry napad :).
Jana  - 9:01 16.05.2009

Frisbee? :-)
Zuzka  - 1:07 16.05.2009

Jak si tak brouzdam ruznyma cestopisama, zamrzelo me, ze jsme nesepsali z nasich cest zadny, ktery by obsahoval informace vyuzitelne jinyma nadsencema. Tj. jak se na misto dostat, za kolik, kde stanovat, atd.
Pustila jsem se teda do sepisovani Rumunska, ktere uz nikdo z nas asi nevyuzije (kdybych se do Rumunska vracela, tak stejne asi do jineho pohori), nicmene tim chci splatit to, ze ctu cestopisy jinych prave tem jinym, kteri by se do Paringu a Capatin chystali. Zatim preju dobrou noc.
Pavel  - 0:46 16.05.2009

tak ja ho celkem chapu,kdyz jsem 9 hodin v praci,ze se mi pak nechce pinkat do mice;-) kor sport,co ho nebavi :)
Petr  - 0:44 16.05.2009

Tak ma u me schovany taky nejaky rezolutni ne ;-)
Pavel  - 0:32 16.05.2009

Tak jsem se vratil z gondoli na Vltave a celkem na pohodu..a famozni ohnostroj! :)

Jinak co se wallybalu tyce,tak Honzu asi neprekecate..mel jsem tu moznost mu to navrhnout a rekl rezolutni ne!;-)

Petr  - 23:10 15.05.2009

Me se nechce uciiit.
Asi si jdu cist. Boze dohodneme se zitra na nejakym sportu, nebo asi umru.