Petr: to, ze te pipni sejri, vime vsichni. Ostatne jsme na tom stejne. Nicmene k presunu se nemas (a to uz jsme to resili drive), pak si to tedy uzij :)
Ne, tedka vazne. Opravdu to chce presun jinam, pac tohle je neunosne. Mame misto kam, dle Radimova doporuceni, tudiz nam v tom nic nebrani. Data jsou zalohovana, muzeme se zaregistrovat jinde.
Navratil jsem se z vikendu plneho krve, strepu, mrtvol, resuscitace a ruznych podobnych vylomenin. BYlo to naprosto super, zvlaste pak prakticka cast, ktera zabirala 80% celkoveho casu. Dosti krve bylo prolito, ale jeste vice lidi zachraneno ;)
Radim: Trcohu to bylo jak ze serialu - vyjdem z hospody, neco vidime, nasedneme do knight ridera a vyrazime za tim ;-) Jeste jsme meli mozna sklouznout po kapote nebo zahodit kafe v kelimku nebo neco podobnyho ;-)) No a v pozadi mela hrat drsna hudba samozrejme ;-)
Ou, to je zase nových tučňoučkých zpráv. Vidím, že jste vyrazili na wallyball, hezké... :-) No, to je tak všechno, co bych mohl napsat, neboť neznám obsah ostatních starších zpráv, jež v tuto dobu ani nemám chuť číst. Když tak mi někdo napište stručný obsah v bodech. Díky :-D
pořád nechápu, Petře, to tvoje negování povinnýho výletu. zvlášť u tebe mi nejde na rozum, proč bys to dělal celýá od počítače. já se na tu projížďku těšim, tohle je asi nejlepší seminárka, co jsem zažila :-)
Jak si tak brouzdam ruznyma cestopisama, zamrzelo me, ze jsme nesepsali z nasich cest zadny, ktery by obsahoval informace vyuzitelne jinyma nadsencema. Tj. jak se na misto dostat, za kolik, kde stanovat, atd. Pustila jsem se teda do sepisovani Rumunska, ktere uz nikdo z nas asi nevyuzije (kdybych se do Rumunska vracela, tak stejne asi do jineho pohori), nicmene tim chci splatit to, ze ctu cestopisy jinych prave tem jinym, kteri by se do Paringu a Capatin chystali. Zatim preju dobrou noc.
Ne, tedka vazne. Opravdu to chce presun jinam, pac tohle je neunosne. Mame misto kam, dle Radimova doporuceni, tudiz nam v tom nic nebrani. Data jsou zalohovana, muzeme se zaregistrovat jinde.