Diskuse Diskuse

Pavel  - 13:00 15.05.2009

respektive bych rozhodil anketu,kdo kdy muze..at je to ve forme prime demokracie at rozhodne plebiscit..

Jsem pro patek,pac na vikend zatim nevidim..v nedeli nemuzu..v pondeli vstavam v 6 hodin na zkousku:/
Pavel  - 12:55 15.05.2009

Co dat wallybal dneska?:) patek ..sportovni vecer..at si pripadne netrhame vikend,at uz bude na kole,v pochodu ci buhvi kde u uceni:)
Radim  - 12:52 15.05.2009

No pochod asi fakt ne, takhle rano ja nefunguju a obzvlast ne v tomhle pocasi. To pocasi celkem asi hati jakokoli kloudne napady. Co dat aspon v nedeli vecer wallyball?
Jana  - 12:45 15.05.2009

hm, já si musim dát jenom něco lehčího, nemůžu se zničit, protože mě v neděli čeká 70km na kole ;-) takže ten pochod ne-e.
Pavel  - 12:04 15.05.2009

Spis se zeptam takhle..byl by nekdo ochotnej se v sobotu pridat a vyrazit?:) kdyby bylo vice lidu..tak bych do toho mozna sel..;-)
I kdyz ten den v haji..nevim nevim..musel bych si na pondelni zkousku udelat hezky tahacek na tuzku :)
edit:hm start v 5 rano z haji..to by znamenalo vstavat uz ve 3 ;-))celkem na pytel ;-)
Pavel  - 11:51 15.05.2009

Jana:tak urcite je to lepsi nez sedet doma na prdeli s hromadou uceni;-) Ale ten kraj mam celkem projitej,pac pres toto okoli jezdime na chatu..vicemene to vyjde nastejno jako jit do Krcaku ;-)Ale nabidky si vazim a pripadne si uzijte hezky vikend..
Kdyby bylo vice casu,tak bych se spis zucastnil pochodu Praha-Prcice:)tech 70 km vypada zajimave ;-)A uz jednou jsme to dat chteli..

Radeji usetrim cas a trochu hybnu s ucivem,abych si udelal pristi tyden cas na Velkou Fatru ;-)
Jana  - 8:26 15.05.2009

to je super, že se vám to líbilo

já pracovala až do půlnoci :-/ ale na druhou stranu z toho mám příjemnej pocit zodpovědnosti :D (a taky jsem si dneska přispala)

btw. vyjádříte se nějak k víkendu? chcete zítra někam vyrazit? já bych chtěla někam nedaleko... z blízkosti Prahy mám ale doma jenom mapy Benešovska a Prahy-západ, takže budu plánovat podle toho :-)))
ale teď jak koukám na počasí, moc se mi to nelíbí. když už, tak by asi byla rozumnější pěší túra

a nebo přijďte večer grilovat ;-)
Petr  - 2:52 15.05.2009

..dobrou.
Pavel  - 2:38 15.05.2009

v kostelech uz je zavrino v tuhle dobu:)
Petr  - 2:37 15.05.2009

...v kostelech v Rime to "zije" :-)
Pavel  - 2:36 15.05.2009

jdete spat!:)
Honza  - 2:34 15.05.2009

A čirou náhodou taky kardinála :-)
Petr  - 2:31 15.05.2009

Cirou nahodou tam zrovna taky nekoho zabili ;-)
Honza  - 2:29 15.05.2009

Jo, prostě šli úplně špatně :-)
Petr  - 2:27 15.05.2009

Je to mozne..
Ono i Maria del Popolo je po vchodu na namesti vlevo (to byl ten zavreny kdyz jsme tam byli) a oni sli urcite na druhou stranu :-)
Honza  - 2:18 15.05.2009

Mám pocit, že kostel Santa Maria della Vittoria byl tehdy zavřený a byl obklopen lešením :-) Ale taky to mohl úplně jiný kostel ;-)
Petr  - 2:11 15.05.2009

Nevydrzel jsme do konce filmu (jestli ty jsi trpel od pulky startreku, mas muj nehynouci obdiv ;-) )
Petr  - 2:09 15.05.2009

Prednaska i film super ;-)

Nevedet ze jsme na prednasce o Cine a nebyt zminky o cinskych turistech, tak si myslim, ze jsme na nejakym nespecifikovanym stredoasijskym state (treba Ujgursko :-))

No a film - po precteni knihy a navsteve Rima - bomba. A to je o filmu dle knizni predlohy co rict. Sposuta veci ve filmu nebyla, nebo byla mirne jinak, ale rozhodne ne ke skode, ba prave naopak. Musim se mrknout, jak to bylo vlastne dlouhy. Ale uz dlouho jsme nevidel film, ktery by byl napinavy/zajimavy/.. od zacatku do konce. (kde je sakra santa maria della vitoria? :-/ )
Honza  - 1:59 15.05.2009

Byl to příjemně prožitý večer. Jsem za to velice rád :-)

Klára: Musíš si stanovit priority :-) Ale jistě to nebyla poslední akce, brzy budou další a další :-D
Pavel  - 1:55 15.05.2009

Podivana to byla celkem famozni..urcite po Jokerovi druhy nejlepsi film dle meho hlediska letos!:)