No pochod asi fakt ne, takhle rano ja nefunguju a obzvlast ne v tomhle pocasi. To pocasi celkem asi hati jakokoli kloudne napady. Co dat aspon v nedeli vecer wallyball?
Spis se zeptam takhle..byl by nekdo ochotnej se v sobotu pridat a vyrazit?:) kdyby bylo vice lidu..tak bych do toho mozna sel..;-) I kdyz ten den v haji..nevim nevim..musel bych si na pondelni zkousku udelat hezky tahacek na tuzku :) edit:hm start v 5 rano z haji..to by znamenalo vstavat uz ve 3 ;-))celkem na pytel ;-)
Jana:tak urcite je to lepsi nez sedet doma na prdeli s hromadou uceni;-) Ale ten kraj mam celkem projitej,pac pres toto okoli jezdime na chatu..vicemene to vyjde nastejno jako jit do Krcaku ;-)Ale nabidky si vazim a pripadne si uzijte hezky vikend.. Kdyby bylo vice casu,tak bych se spis zucastnil pochodu Praha-Prcice:)tech 70 km vypada zajimave ;-)A uz jednou jsme to dat chteli..
Radeji usetrim cas a trochu hybnu s ucivem,abych si udelal pristi tyden cas na Velkou Fatru ;-)
já pracovala až do půlnoci :-/ ale na druhou stranu z toho mám příjemnej pocit zodpovědnosti :D (a taky jsem si dneska přispala)
btw. vyjádříte se nějak k víkendu? chcete zítra někam vyrazit? já bych chtěla někam nedaleko... z blízkosti Prahy mám ale doma jenom mapy Benešovska a Prahy-západ, takže budu plánovat podle toho :-))) ale teď jak koukám na počasí, moc se mi to nelíbí. když už, tak by asi byla rozumnější pěší túra
Nevedet ze jsme na prednasce o Cine a nebyt zminky o cinskych turistech, tak si myslim, ze jsme na nejakym nespecifikovanym stredoasijskym state (treba Ujgursko :-))
No a film - po precteni knihy a navsteve Rima - bomba. A to je o filmu dle knizni predlohy co rict. Sposuta veci ve filmu nebyla, nebo byla mirne jinak, ale rozhodne ne ke skode, ba prave naopak. Musim se mrknout, jak to bylo vlastne dlouhy. Ale uz dlouho jsme nevidel film, ktery by byl napinavy/zajimavy/.. od zacatku do konce. (kde je sakra santa maria della vitoria? :-/ )
Jsem pro patek,pac na vikend zatim nevidim..v nedeli nemuzu..v pondeli vstavam v 6 hodin na zkousku:/