Zuzi: myslim, že ti nakonec nic neuteče, i když budeš pryč...
cožpak o to, zavelet někdo může, ale když nikdo nedorazí...? ;-) taky bych mohla zavelet: zítra v 9 se vyráží do Radotínského údolí. a? :-)
edit: tak. a teď doufám, že se toho nikdo nechytne, protože jsem slíbila prarodičům výpomoc s úklidem, takže čas na případnou akci budu mít až odpoledne a večer
tak pokud by bylo misto,tak skocit v nedeli?:) 18-20 hod? jako po 8 uz bych nemohl..rano vstavam,ale kdyby jsme to meli v rozumnou dobu,tak v nedeli klidne.. Celkove to asi moc neresi,kdyz vidim,ze zas jana v nedeli jde asi na kolo :)
Edit:pochodovat nejdu,pac nikdo nechce!:) a jit to sam,tak to je celkem na pytel..
jdeš nakonec pochodovat, jo? :-) takže wallyball asi nic. tedy jsme v Praze zůstali tři + Honza? tak jako já bych to odpískala, jenže se mi nechce sedět celej den doma
edit: s tím, že Honza povídal cosi o tom, že jde do práce...
Jinak jak jsme si vcera rikali,jak mohli udelat tak presne tu Sixtinskou kapli..tak udelali presnou repliku..pry jde o nejlepsi repliku Sixtinske kaple!:)
cožpak o to, zavelet někdo může, ale když nikdo nedorazí...? ;-) taky bych mohla zavelet: zítra v 9 se vyráží do Radotínského údolí. a? :-)
edit: tak. a teď doufám, že se toho nikdo nechytne, protože jsem slíbila prarodičům výpomoc s úklidem, takže čas na případnou akci budu mít až odpoledne a večer