no já si beru jenom běžky, protože mám jenom běžky :D lyže si budu půjčovat leda v případě, že bych jela přímo na lyžák. což neni úplně vyloučený, ale BĚŽKY jsou běžky :-)
Debilni?:) Tohle vetsinou slychavam od lidi,co na urcitem tipu veci neumeji,ale neboj..ja te to naucim..ukazu ti,jak se delaji hezky obloucky ;-)) a pak uz se taky nebudes honit po lese na bezkach :)
Jo a kdyz uz tam jedu,tak chci sprchu, bazen, tenisovy kurty, lasagne, pripitek sampanskym na recepci.... Jo a postel s vyhledem na nebesa, prosklenou strechu, pocitac televizor...aspon 150 palcu, video, radio, hifi, satelit, playstation, xbox, velkou vanu, vyrivku, ovoce, jidlo, vlastniho sluhu, ciste povleceni, nahrate rucniky, par flasek alkace a nejlepsi by byl vstup do vyhrivaneho bazenu z balkonu,ale to bych mohl vydrzet..kdyby nebylo...tak asi tak..
kdyz bude splneno viz vyse tak jedu ...tedy pokud chcete mit na pokoji moji malickost :))
hm...toz kdyz tam nebude vlek,tak tam nebudou ani poradny kopce..to je zakladni rovnice:) A kdyz nebude poradna zima,tak nebude ani poradnej snih..tak si tam privezeme vercajk a budeme se klouzat po prdeli :)
Kor..kdyz uvidim Petra,tak uz nebudu mit chut na lyzovani..to pujdu rovnou zvracet :)
Jana: Diky moc. Tak ja zacnu ty alternativy davat na uvod. Tomas: Ok, tak jeste naposled rozhodime site a pak to utnem. Letos to fakt nehodlam zazdit :-)
... já mám jeden tip na ubytování a zajímalo mě, jestli je cena 210kč za noc v normě, páč nemám představu ;-) jinak ještě nic neřeším. to jsem se jen tak podívala sama pro sebe