Chyba lavky(4vs4)..ja nejsem pohlavi muzskeho,ale hermafroditniho..takze ja si muzu vybrat,kam se pridam :) Zatim to vypada na divky,protoze voni, a ty Tomasi z muzskeho pokoleni,bohuzel smrdis ;-))
Tady je velky milnik. Tedka mi doslo, pote co jsem spocital vsechny jedouci cleny tak, jak je tu nastinil Petr, ze POPRVE budeme v presnem pomeru 4 x 4 kuci a holky.
Neni, pocitejte se mnou.. :-) Ja (jako uplne nesebestredne prvni), Tomas, Zuzka, Pavel, Radim, Ivca, Peta a Jana :-) Btw.: My snesem lecos, teda s nekterejma vyjimkama :-)
hele, znamená to, že je tam ještě jedno lůžko volný? nebo neumim počítat? no, každopádně jsem se doslechla od spolužáka, že by měl zájem jet taky... teda o to ubytování až tak nejde, spíš jde o to, jestli byste snesli jeho společnost :-))
Tak dneska to Zuzce potvrdili a mame dva ctyrluzaky, takze vsechno by melo byt v poho. Je tam snad i kuchynka s mikrovlnkou, ryhclovarkou a tak, jen tam neni nadobi. Socialka je tam taky, takze to vypada celkem luxusne - pokud tam treba nezmrzneme ;-)
Peto: Radi te uvidime. To je samozrejme. A kampak vlastne jedes??
Petra
- 10:41 23.01.2009
jéé tak to jsem už jen předem ráda za tu eventualitku, že by to šlo:) petře, díky moc , že se optáš a kdybys mi pak dal vědět třeba smskou..já totiž se dnes na týden loučím s republikou, takže tu nebudu moct sledovat vývoj
Hned zitra tam brnkneme a poptame se, jak by to vypadalo... kazdopadne si myslim, ze ani v nejhorsi variante by nemeli mit problem s tim, kdyby tam treba nekdo spal ve spacaku. Klidne ja :-)
Petra
- 19:07 22.01.2009
ahoj všem, všechny vás moc zdravím! Myslíte, že by byla ještě šance se k vám přidat na běžky?stydím se, že jsem se vám neozvala dřív, když voyersky někdy zabrouzdám do vaší diskuze:(ale ráda bych vás viděla a kombinace hory a běžky mi moc lichotí.