Nechcete tu nekdo hodit kratkou instruktaz pro nezasveceny? Osobne bych se rad vyhnul kontaktu s jakymkoliv klistyrem :-O
Petra
- 18:51 16.02.2009
Tomáš: ten sajrat na smývání vosků a universal jsem zjistila, že mám taky, ale není na škodu mít dva..když jednoho batoha budou bolet nohy, tak druhý bude moct v klidu dál a i s voskem:)
Pavel: budu ti to věřit;)..ikdyž takové placatky se špatně uhlídají
Tak ja nakoupim ten univerzal a jeden do mensich plusovych hodnot. Plus chci vzit jeste takovej ten humus na smyvani predchozich vosku. Tudiz, jestli budeme moci vyuzit i tvych zasob, bychom meli byt po teto strance predzasobeni.
Peta
- 18:19 16.02.2009
tak ty je pavle, určitě mažeš i skrze vnitřní tekutiny a to pak jede ikdyž nechce vid:)
Koukam,ze spravne to namazat je celkem vykon;-) Uz se nedivim,ze svetovi bezci maj x servismanu :) To je vyhoda sjezdovek,to jede i kdyz to neni namazany:) ale sem tam chtej taky promazat:)
Petra
- 18:10 16.02.2009
jinak ten univerzal je prima věc, ale kdyby byl firn, tak se ten vosk neudrží a to si hodně dobře pamatuju jak jsem před rokem málem sundala lyže a šla tu trasu pěšo,hrozně to pak ujíždí:/...ale něco mi řiká, že pokud nebude úděsná obleva, tak tahle varianta nám nehrozí
Peta
- 18:06 16.02.2009
já jsem se prostě musela pochlubit:)nešlo to zadržet, ale kdybyste měl někdo čas a chut vyjet na běžky už tento týden, od hradiště dál na sever je sněhu doost:)
vosky a klistry mám..právě jsem to dneska všechno po roce vybalila a mám tam jak vosky pod nulu, tak klistry, jednu roztíračku na klistr a tuším že dvě žehličky na vosky..takže myslím, že nutný voskový základ je zajištěn;)..akorát nemám vosk, kdyby bylo nad nulou...
To me napada, ze by bylo zahodno zajistit vosky. Peto, jaky mas ve sve vybave? Koukal jsem na nejake Klistiry a premyslel jsem, jestli by stacil univerzal?
Peta
- 17:29 16.02.2009
možná by to bylo lepší..pracovat, zit, bydlet ,studovat na jednom místě a možná i v té praze, ale ne rozhodně dneska:)u nás(ta zastávka směrem mísečky;) napadlo tolik sněhu, že první křest letošních běžek jsem měla odpoledne na poli za barákem:) já už se tak těšíím na ty hory!
Njn,to celkem verim,ze se to pak nestiha ;-) Treba vedci do te doby prolomi "cervi diru" a uz tam poletis na casti ;-)
Kvuli tomu razim pravidlo,ze vsechno ma probihat na jednom miste: pracovat,zit,bydlet,studovat a chlastat v Praze:)
Petra
- 16:33 15.02.2009
...moc ráda bych s váma pobyla a popila celý večer ale mé nové brigádě se to moc nelíbí, protože nastupuju právě další den v pondělí..:/...tak to vypadá na ten vlak..
ALE:) pokud by někdo věděl o helikoptéře, která by mě na devátou ráno hodila do centra brna, přemlouvat se dlouho nenechám:)
Ty by jsi tu prespala,ne?! A nechci slyset neco o tom, ze ne! :)
Petra
- 12:42 15.02.2009
sraz paráda!
mě vyhovuje více neděle, protože bych to pak rovnou od vás vzala vlakem/busem do brna. a moc bych žádala jestli bychom se nemohli sejít už pozdně odpoledne/brzo z večera...kvůli těm vlakům/busům. no ale je mi jasný že pražská sekce má rozhodující slovo:)
Tomas uz se o nej dobrovolne prihlasil ;-)