drahota to je :) ale spis to budu resit tou bodovou kartou..ono na Miseckach jsou nejvetsi spunty v republice,takze neocekavam zadnych xx jizd:)kor prijedem tam az v sobotu,pak dle informaci je chlastacka,takze nasledujici den bude ve hvezdach a pak zbyvaji do odjezdu 4 dny..takze bodovka to jisti:)
Aspon zbudou finance na uzitecnejsi zalezitosti,jako je napriklad pitny rezim:)
btw: bere si nekdo jen sanky ?:) pokud ano,tak lyze nechavam doma a bobuju taky :D
Inu, ja si s sebou beru jenom bezky a to proto, ze sjezdovky nemam. Nicmene bych se teto kratochvile nerad vzdaval uplne a planuju, ze si je tam na jeden/dva dny pujcim.
Peta
- 10:58 11.02.2009
hmm..ceny teda opravdu nic moc, co by se líbilo mé peněžence:/ ale zase mi to ulehčilo rozhodování jestli brát i lyže sjezdovky..NE:) "plánujete" někdo , že si taky s sebou vezmete jen běžky?
...mel jsme podezreni, ze by to tak mohlo fungovat, ale nebyl jsme si jistej polohou MH. Ale podezreni tu bylo :-) Tomas: To nebude zas takovej problem, cestou TAM problemy nemivame :-)) I kdyz, jak kdy, zalezi co si vezeme s sebou :-)
No, samozrejme, ze to chce specialni pripojisteni na extremni sporty. Takovej wallyball, kdyz se poradne rozehrajeme, to je pak neco. A na to pivko... to je povinnost :)
Inu, mistecko radi podrzime. mam takovej dojem, ze az MY vyrazime, tak v tom buse pojedeme sami.
Petra
- 20:31 06.02.2009
tak to teda petře, nevim nevim co s tvoji poznámkou o zastávce v MH!..asi napíšu dopravci aby pro pražáky odklonil přímou trasu na mísečky(a že ta trasa právě vede přes hradiště!)přes jičín, hradec nebo kolín :)...já jsem totiž našla přímý spoj pha-hradiště-mísečky..takže když budete od dobré vůle, tak mi podržíte místo a já se k vám po cestě přidám;)
Ja hlasuju pro nedeli, pac v sobotu jdu na kolaudaci jednoho bytecku. ;)