Diskuse Běžky 2009

Petr  - 23:04 23.02.2009

Ze me nekdo neposloucha!! ;)))

Ja jsme teda taky pro 9:15. Uz tak to pro me bude utrpeni :-/
Tomáš  - 23:02 23.02.2009

Toz, Petre, dobra. muzes to booknout. A co jsi tim jako chtel rict?!?!? :))

Inu, ja bych jel tim druhym busem.
Pavel  - 22:16 23.02.2009

Njn,to je pak slozity..jestli jedete na hory ci tancovat ;-)

Ja si beru Meindli,jednou do roka mam pravo vynechat spolecenskou etiketu :)

Odvoz bude,divky nas potahnou na sanich v lodickach do kopecka:)
Jane  - 22:12 23.02.2009

nj... v pohorách se blbě tancuje ;-)

Zuzi: tak to je otázka, jestli se ti tam vůbec chce... i kdybysme vypustili oblečení.

a když už je o tom řeč... je vůbec teda zajištěnej ten odvoz pro celou tlupu? :-)
Pavel  - 22:03 23.02.2009

Ad divky: nedelejte z toho komedii;-) Uvidi vas tam jednou a pak uz nikdy,tak co resite garderobu :)
Jestli to bude pravy bal,tak vecer uz se osaceni neresi nikde! To se resi,kde je socialka a kde je vrchni :)
Viz Zuzka: a nebo se na bal muzem "vykvajznout" a udelat si vlastni,osobne je mi to jedno :)

Ad vcerejsi seznam: hm,libi se mi na tom jen ten cerv :) Jen napojovy listek bude vazit 5 kg :)
Zuzka  - 21:51 23.02.2009

Peta Podle idosu to vypada, ze bys mela 45 min casu a navic ze ten autobus odjizdi od vlakoveho nadrazi. Takze snad v pohode.

Jana a bal Mne se na ten ples popravde vubec nechce. Takze nevim nevim. Musela bych si s sebou tahnout neco, co se nekrci, vypada slusne a urcite nejake boty navic...

Ad podpis: Je fakt, ze ten "muj" bych spise priradila Ivci a ten "jeji" zase sobe. Tesi me, jak snadne je se k necemu upsat:)
Petr  - 21:48 23.02.2009

Takze potrebuju vedet jaky spojeni ano nebo ne. Muzu booknout (pro Tomase jeste jednou - muzu booknout :-) ) spoj v 8:45, 9:15 a 13:50. Ten poslendi je tam dost pozde, ty dva prvni kolem poledne. S tim, ze jak psala Zuzka, jedou pres Turnov. Takze?
Peta: Zastavku v turnove to pise zeleznicni stanice, takze by nemel byt problem :-)
Jane  - 21:27 23.02.2009

Radim: nj, tu škodolibost jsem chytla tady na iriadoru O:-)

Péťa: tak to nakonec vypadá, že tak na 95% sjezdovky neberu, takže položku "pes" můžeš vynechat ;-)... ne, jen jsem tě chtěla ujistit, že nebudeš muset jezdit sama.
a teď co platí pro obě dámy: máte nějaké nápady, co na sebe v sobotu? já jsem sice ještě neměla možnost nahlédnout do skříně, ale pokud tam nebude přísný dress code, viděla bych to tak jako tak na černý kalhoty, nějakej odpovídající vršek a co nejskladnější boty :-)

Zuzi: jak se ti líbí "tvůj" podpis v seznamu? :-)))
Petra  - 20:07 23.02.2009

já se ráda projedu do turnova, přece jenom mi tam pořád platí studdenstká sleva:) ale..budu mít nějakou časovou rezervu na přestup k vám?já a moje orientační smysly mi říkají že to chce trochu času na najití zastávky:)ale asi bych nejdřív měla mrknout na idos
Zuzka  - 14:02 23.02.2009

Bohuzel jsem nenasla vhodne spoje, ktere by byly prime a vedly pres Mnichovo Hradiste (az na jeden odpoledni). Takze by tu byla varianta, ze by Peta vyrazila z Mnich.Hr. do Turnova, kde by pristoupila do autobusu z Prahy, se kterym bychom jeli my.

Ha, tedka kdyz to pisu, tak jsem si vsimla,ze by Peta musela jet vlakem. Nicmene nas bus by stavel prave u vlak. nadrazi. No, tak prece jen to sem dam na zvazeni:

VLAK: Mnich.Hradiste - Turnov 8:58 - 9:12
BUS (bez prestupu): Praha - Turnov - Horn.Misecky 9:45 - 9:50 - 11:40
Tomáš  - 13:18 23.02.2009

Jak to tak procitam, tak se nemohu nez smat.
Panove, my bychom meli prestat neco vymyslet po par kouscich. Napred vymyslet, pak napsat, pak popijet :D
Tomáš  - 12:26 23.02.2009

Petr: LOOL. Tak sele a madonna je opravdu zasoba veci, ktery opravdu ne! ;)

Seznamek je krasnej. Jenom se mi libi, jak tam mame s sebou vzit i psa.
Radim  - 12:07 23.02.2009

Ja jsem osobne rad, ze jsme dle toho papiru slevili z tech 32 l piti na 3. Preci jen, ten vozik s chlastem by vypadal divne ;)
Petr  - 12:02 23.02.2009

:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Jako ten seznam nema chybu :-) A je i citelny, sice jsme zprvu nechapal proc kluci maji vzit vidle, nacez mi ale doslo ze mame vzit vodku, ale doted nechapu, proc ma Radim vzit madonu. Ale tak co, sranda musi bejt, jak rika Tomas (i kdyz madona? :-)) A asi dopredu rikam, ze snidane "kazdy na sele" neni nic pro me - nevyhybam se tezsim jidlum, ale co je moc je prilis a sele k snidani, do toho asi nejdu :-)
Radim  - 9:35 23.02.2009

To se me jako skoro dotklo ;)
Radim  - 9:23 23.02.2009

Tak tady je obsah papiru: http://www.hradecky.org/seznam.jpg . Sam sem se divil, co vsechno je tam napsano :D. Kazdopadne se uz moc tesim, hlavne na to, co na zaklade toho papiru kdo priveze :) Kdybyste nemohli neco precist, tak reknete - prelozim.
Jane  - 8:38 23.02.2009

neboj, Radim naskenuje ten papír... ale pokud to přečteš, tak se stejně asi nedozvíš nic víc :-))
Pavel  - 2:07 23.02.2009

jojo,byl to zajimavy a kulturni vecer.
Ale proc mam ten pocit,ze az na toustak nevim lautr prd,co si vzit za jidlo ;-))
To se poda :)
Petra  - 0:54 23.02.2009

tak jsem šťastně před chvílí dorazila na byt!díky vám za doprovod na vlak, cítila jsem se mnohem líp a děsně se na vás na hory těším. dobrou peta
Tomáš  - 9:18 22.02.2009

Uz se taky tesim. Hezky jste to dohodly, deti.