Diskuse Diskuse

Tomáš  - 22:54 25.03.2009

Tak dalsi den za nami. Byl trosku mene produktivnejsi, ale to rano... to bylo!

Preji tedy brou noc vsem, at je zitrek jeste lepsi.
Pavel  - 17:34 25.03.2009

Radim: :)) Jj,Bursik by z neho mel radost a hnedka ho vzal do strany ;-))
Tomáš  - 17:34 25.03.2009

lol. no kdyz to podas takhle, tak jo. mas naprostou pravdu :D
Ne, proste dneska nebyl den.
Radim  - 17:29 25.03.2009

Tomas: Takze jsi se rozhodl prispet k celkovemu blahu sveta biopalivem misto kodu jo? :)
Tomáš  - 17:05 25.03.2009

Tak jsem se dneska odmenil velkym platkem vyborne tlacenky s hodne velkou porci cibule. :D
Pavel  - 16:51 25.03.2009

Tomasi: nemas se za co stydet,ja to zas prospal a cetl jsem si ;-)
Tomáš  - 16:26 25.03.2009

Se musim priznat, ze moje dnesni produktivita je na bodu mrazu. Sice jsem neco udelal, ale neni toho zdaleka tolik, kolik bych potreboval. Jsou to jeste dozvuky tech dvou dni a hlavne toho alkoholu. Fuj. Alkohol je proste demon. ;(
Pavel  - 12:43 25.03.2009

Jojo,jsem posiloval s takovou blbou gumou..hlavne v dobe skoly,to se clovek nudi,tak posiluje ;-)
A pomohlo mi to dost..
A co se tyce wallybalu,tak jak mi pravil sam doktor po mem dotazu...to bych musel sedet doma na prdeli,abych mel 100% jistotu,ze se to zas nepo*ere:)
a s tema tejpama budu mit ty vazy v pohode
Doporucoval mi to i vseobecne i kdyz clovek neni po zraneni..Je to dobra prevence zraneni vazu..Budu to tejpovat uz asi pravidelne..:)
Zuzka tehda taky mela celkem problemy s prstem..
Ta paska stoji 6 petek a je to baleni jak krava..takze celkem v pohode,kdyz si clovek zpocita,cemu se pripadne vyhne(otekle ci poranene klouby ci vazy)
Radim  - 12:30 25.03.2009

Pavel: Jo taaak, ja myslel, ze si s tim celou dobu nic nedelal a ted to na rozcvicku vezmes na wallyball. To bych skoro mel i strach :)
Pavel  - 11:56 25.03.2009

Tak 6 tydnu tomu stacilo,aby se to vratilo do normalu:)
Jsem s prstem cvicil denne min 4 hodiny a mazal to vsim moznym,to urcite pomohlo k rychlejsi rehabilitaci ;-)
Tedka to musim jeste 2 mesice pravidelne tejpovat,ale uz by to melo byt ok :)
Radim  - 11:44 25.03.2009

Tomas: Ja bych tipl tak 20-30. Byli docela rozprostreny, tak to vypadalo, ze tam je dost lidi. Ona ta K9 neni nijak velka.

Pavel: A rehabilitace zadna jo? To me docela prekvapuje.
Pavel  - 9:36 25.03.2009

Tak super,stalice wallybalu lamas tymu se vraci ;-)
Doktor mi konecne dovolil hru ;-)Musim, akorat koupit tejpy na prstiky:)

tak na nektery den(sob ci ned) bychom mohli dat opet rezervacku ;-)
Tomáš  - 8:37 25.03.2009

Snih mne probudil takhle po ranu. Hnedle se na svet kouka lepe, kdyz se od snehu odrazeji slunecni paprsky. Tak sup sup.. vsichni vstavat.

Zuzi: Krasnou promoci ti preji a s tim uklizenim - neprehanej to. :)

Radim: Hlavne, ze se to povedlo a slavil jsi uspech. Btw: kolik tam bylo lidi?
Pavel  - 7:14 25.03.2009

Malem bych zapomnel,Zuzko uzij si promoce a preji hezky vstup do nove dekady zivota...

Pavel  - 6:36 25.03.2009

Ty jo,asi poprvy za 5 let jsem usnul v 6 vecer a spal az do rana:)
A to jsem znamy tim,ze chodim spat dost po pulnoci :))

Radim: gratuluji k vykonu ;-)
Zuzka  - 1:10 25.03.2009

Jdu taky spat. Jsem utahana jak kote a to jsem chtela jeste uklidit po malovani. No asi tu budeme mit bordel az do leta;) Dobre rano vsem, protoze krom Honzika uz stejne vsichni tedka spite(zavidim a jdu vas napodobit).
Radim  - 0:08 25.03.2009

Jana: Slo to lepe, nez jsem cekal, mam z toho moc dobry pocit. Nicmene teda hlasivky mam na pokraji kolapsu, nechapu jak muze nekdo takhle hulakat denne. Dik moc vsem, co mi drzeli palce.

Jinak vsichni mate muj velky obdiv za ponocovani v te silene zime. Fotky mi na facebooku mi bohate stacili - byla mi zima i pri koukani na ne.
Petr  - 23:24 24.03.2009

dopadla na me vcerejsi noc ;-)
Honza  - 21:05 24.03.2009

Ehm... To jsi měla dát vědět, přinesl bych ti i mlíčko, pokud dáváš přednost bílé kávičce ;-)

Ale asi bych na tvou případnou prosbu (pokud by to byla vůbec prosba a ne příkaz) i tak vyprdnul :-D
Petra  - 20:52 24.03.2009

no víš honzo, kdybys mi odpoledne přinesl to kafe, o kterém jsi tak básnil:/// možná bych ještě nějakou minutu vydržela;)
takhle se jdu odebrat do věčných lovišť, dobrou noc a pěkný zbytek večera těm, co vyspávali přes den a ted neví co by;-p