Se musim priznat, ze moje dnesni produktivita je na bodu mrazu. Sice jsem neco udelal, ale neni toho zdaleka tolik, kolik bych potreboval. Jsou to jeste dozvuky tech dvou dni a hlavne toho alkoholu. Fuj. Alkohol je proste demon. ;(
Jojo,jsem posiloval s takovou blbou gumou..hlavne v dobe skoly,to se clovek nudi,tak posiluje ;-) A pomohlo mi to dost.. A co se tyce wallybalu,tak jak mi pravil sam doktor po mem dotazu...to bych musel sedet doma na prdeli,abych mel 100% jistotu,ze se to zas nepo*ere:) a s tema tejpama budu mit ty vazy v pohode Doporucoval mi to i vseobecne i kdyz clovek neni po zraneni..Je to dobra prevence zraneni vazu..Budu to tejpovat uz asi pravidelne..:) Zuzka tehda taky mela celkem problemy s prstem.. Ta paska stoji 6 petek a je to baleni jak krava..takze celkem v pohode,kdyz si clovek zpocita,cemu se pripadne vyhne(otekle ci poranene klouby ci vazy)
Tak 6 tydnu tomu stacilo,aby se to vratilo do normalu:) Jsem s prstem cvicil denne min 4 hodiny a mazal to vsim moznym,to urcite pomohlo k rychlejsi rehabilitaci ;-) Tedka to musim jeste 2 mesice pravidelne tejpovat,ale uz by to melo byt ok :)
Jdu taky spat. Jsem utahana jak kote a to jsem chtela jeste uklidit po malovani. No asi tu budeme mit bordel az do leta;) Dobre rano vsem, protoze krom Honzika uz stejne vsichni tedka spite(zavidim a jdu vas napodobit).
Jana: Slo to lepe, nez jsem cekal, mam z toho moc dobry pocit. Nicmene teda hlasivky mam na pokraji kolapsu, nechapu jak muze nekdo takhle hulakat denne. Dik moc vsem, co mi drzeli palce.
Jinak vsichni mate muj velky obdiv za ponocovani v te silene zime. Fotky mi na facebooku mi bohate stacili - byla mi zima i pri koukani na ne.
no víš honzo, kdybys mi odpoledne přinesl to kafe, o kterém jsi tak básnil:/// možná bych ještě nějakou minutu vydržela;) takhle se jdu odebrat do věčných lovišť, dobrou noc a pěkný zbytek večera těm, co vyspávali přes den a ted neví co by;-p
Preji tedy brou noc vsem, at je zitrek jeste lepsi.