Se musim priznat, ze moje dnesni produktivita je na bodu mrazu. Sice jsem neco udelal, ale neni toho zdaleka tolik, kolik bych potreboval. Jsou to jeste dozvuky tech dvou dni a hlavne toho alkoholu. Fuj. Alkohol je proste demon. ;(
Jojo,jsem posiloval s takovou blbou gumou..hlavne v dobe skoly,to se clovek nudi,tak posiluje ;-) A pomohlo mi to dost.. A co se tyce wallybalu,tak jak mi pravil sam doktor po mem dotazu...to bych musel sedet doma na prdeli,abych mel 100% jistotu,ze se to zas nepo*ere:) a s tema tejpama budu mit ty vazy v pohode Doporucoval mi to i vseobecne i kdyz clovek neni po zraneni..Je to dobra prevence zraneni vazu..Budu to tejpovat uz asi pravidelne..:) Zuzka tehda taky mela celkem problemy s prstem.. Ta paska stoji 6 petek a je to baleni jak krava..takze celkem v pohode,kdyz si clovek zpocita,cemu se pripadne vyhne(otekle ci poranene klouby ci vazy)
Tak 6 tydnu tomu stacilo,aby se to vratilo do normalu:) Jsem s prstem cvicil denne min 4 hodiny a mazal to vsim moznym,to urcite pomohlo k rychlejsi rehabilitaci ;-) Tedka to musim jeste 2 mesice pravidelne tejpovat,ale uz by to melo byt ok :)
Jdu taky spat. Jsem utahana jak kote a to jsem chtela jeste uklidit po malovani. No asi tu budeme mit bordel az do leta;) Dobre rano vsem, protoze krom Honzika uz stejne vsichni tedka spite(zavidim a jdu vas napodobit).