Diskuse Diskuse

Pavel  - 15:25 23.03.2009

Tomas:to je smutny,tak snad pozdeji;-)Tak jeste ze jsme fota videli jinde ;-) a uz po nich tolik neprahnem :)

Btw:naplnit placatky,kdo nebude mit placatku,tak je u me mrtvej muz ci zena ;-)
Tomáš  - 15:02 23.03.2009

S politovanim vam musim oznamit, ze foto z Karpat nebudou. Tedy do doby, nez sezeneme nove kopie fotek.

Kdyz jsem ty CDcka dneska chtel konecne pouzit, s hruzou jsem zjistil, v jakem jsou stavu. Nechci ukazovat prstem, ale jak je mozny, ze to takhle dopadlo?? Uz pouhy pohled na spodni stranu dava znat, ze ne vsechno pujde precist. Ale kdyz to nechce precist vubec nic, to je pak trosku problem.
Pavel  - 11:35 23.03.2009

Mno,letim ke Kalichu na jedno a pak domu pro vercajk..
Takze vecer panove ;-) i damy no :)
Pavel  - 11:20 23.03.2009

Radim: ;-))
Tomas: Chapu,njn pri alkoholovem dychanku se nekdy clovek upise k velkem pruseru :)
Takze upeces babovku,jo?:)
Tomáš  - 11:19 23.03.2009

LOOL. Tak to se musi nechat, ze zareagovala hezky.

Nicmene z souhlasim, ze co se tyce vareni, tak se o to maji starat zenske. Jenze my se k tomu upsali. Tedy my, mel bych rici, ze Radim to udelal za nas oba :D

Ale tak aspon zensky pochopi, ze nutit nas varit je omyl, ktereho se nedopustime dvakrat, dle rceni, ze do stejne reky dvakrat nevstoupis.
Radim  - 11:18 23.03.2009

Pavel: (septem) Si neodhalil nas zastiraci manevr. My to ted s Tomem zkusime, podpalime kuchyni a budeme mit naveky pokoj ;)
Pavel  - 11:13 23.03.2009

Vedle me sedici spoluzacka prohlasila,ze jsem kreten..holt nazor zeny,ze?:)
Pavel  - 11:05 23.03.2009

Tomas: dik za report,ja to tak nejak odhadoval +/- ;-)

Ad panove:neblbnete,vareni ma byt domena zen,pokud to nevari,tak to je sakra spatna pani domu ;-)
Pokud by uz chlapi zacli varit,tak by tento svet sel do prd...:)to by byl samej podpantoflak:)
Chlap ma zivit rodinu..vecer prijit z prace a mit na stole noviny a poradnou slichtu;-))

Je to historicky nejlepsi model rodiny ;-) Podilet se na vareni je krasna vec,ale zachvilku bysme mohli i zehlit:)
Tomáš  - 10:57 23.03.2009

Takze ja se hlasim, ze jsem se probudil, pac jsem nejak zarezal a tady bylo tak krasne ticho, ze jsem spal az doted. Taktez se pripojuji s diky za krasny sport a vecer.

Pavel: S Petrem jsme domlouvali spicha na 8 vecerni. Hmm, ale jestli bude takhle prset, tak to moc prijemne nebude :((

Peta: tak to je dobre, ze jsi zregenerovala. Ja se do te prace budu muset donutit.

Radim: hmm, a co budes kuchtit? Takyb ych mel oprasit prach z nejake kucharky a jit si to trosku vyzkouset.
Pavel  - 9:54 23.03.2009

Btw: v kolik je spich?:) mam cvika do vecera,ale asi se na nejaky vykvajznu:) Pac bych to nestihal a jsem opruzenej uz z prvniho bloku :)
Petra  - 9:44 23.03.2009

je to k nevíře, ale už jsem v práci..republika je fakt malá a tělo prostě umí regenerovat i z pěti minut spánku:)
jani díky za včerejší azyl, bylo to perfektní..všichni ty nedospané hodiny dospětě a večer ahoj:)
doufám že počasí se tam u vás vyčasí..
Radim  - 9:27 23.03.2009

Tak hlasim, ze jsem take uspesne dorazil dom, psa vyvencil. V 5 rano jsem teda jeste autem domu nedojizdel :o).
Diky za super wallyball i veceri, ja jdu hledat nejakou kucharku a trenovat O:-)
Pavel  - 8:28 23.03.2009

Hm,pocasi na hovnajs..jsem mokrej za kratkej prejezd domu jak slepice:)

Hm,mno vecer jsem mel v umyslu za vami jeste prijit,ale spanek me zklatil u kamaradky na gauci a vse vyresil za me..Takze se omlouvam,ze jsem byl na listine pozvanych ,tak i opet za vlajecku ;-)

Ono to uz nekdy vyjde:)

Jdu se zkulturnit a vybehnout do schule..btw: jestli bude takhle i vecer,tak si myslim,ze kempovani pred divadlem vynecham :))
Nebo si vezmu ponco,ale behat s nim po Praze,tak si pro me prijedou z Bohnic ,ze jsem vezen z Abu Grajb:)
Jana  - 6:09 23.03.2009

hlásím se vám ze školy ;-)

a Péťa už nasedla v pořádku na vlak... jen doufám, že nedojede až do Bělehradu.

a jak dorazili ostatní?

díky všem za včerejšek a dnešek. moc jsem si užila jak wallyball, tak večeři. no, jen o tom běhání bych pomlčela :-)
Jana  - 13:04 22.03.2009

Radim: super, budu tam. díky
myslim, že všichni ostatní budou na Ládví :-)
Radim  - 12:59 22.03.2009

Jana: Jojo jedu autem. Tak v pul 6 na malovance?

Klido nabizim priblizeni i jeste nekomu, ale asi nikdo v ceste Dejvice-Malovanka-Barrandovsky most-Modrany neni co? :)
Jana  - 12:25 22.03.2009

nemáte někdo vlašský ořechy? že bych udělala na zítřek ten štrůdl, když mi zbyde těsto :-)
Jana  - 12:23 22.03.2009

přesně tak. ať je to úplně jasný: já jdu :-)
takže už jsme minimálně čtyři a to ti, Tome, snad už musí stačit ;-)

Radim: jedeš autem? v tom případě bych se nechala přiblížit... třeba z Malovanky?
Radim  - 11:57 22.03.2009

Ja jdu, Jana a Petra pokud vim taky.

Ad cesta: Jani nechces priblizit? Muzu se stavit treba na Drinopolu.
Tomáš  - 11:51 22.03.2009

Ehm. Prosim, vyjadrete se tedy vsichni a zavazne. Kdo vsechno jde? Nerad bych tam vecer prisel s tim,z e neni s kym hrat a ja tam budu sam sedet na zadku. At to kdyztak zrusim jeste drive, nez bude pozde.