Tak hodnotim tento vylet za velice pekny:) Hnedka v Turnove nas pozdravil mraz o celkove hodnote minus 12,za mestem to bylo mozna o neco lepsi :) Na stanu se vysrazel led,rampouch atd:) Zima byla jak v p...,ale prezilo se vse ve zdravi ,asi tim dukladnym planovanim ;-)nazval bych to Ultimate survival:) Ktere se behem dne preneslo trochu i na Petru. Pochod byl krasny..ve vlaku jsem to dukladne secetl a bylo to krasnych 37 km :) Nejvetsi sympatak z Hradiste je pes, jmenem Lucky,jen ma velice zvlastni majitelku ;-)) Btw: Petro,zmen si avatarek,pac ten pes takhle nikdy nelezi :) to je spis hyperaktivni torpedo :))
koná se to v kulturním domě ládví, hned u výstupu z metra;) já bych se na oplátku chtěla zeptat, kde se bude hrát wallyball, abych, kdyby se nešlo nějak hromadně, to našla.
sláva nazdar výletu:)ušli jsme to už jsme tu!a večer, bude zas konečně vlaječka a ne obrázky. tome, tyjo změny...málem mě nekoplo že formulář znamená přidat příspěvek(stydim se):-)závidím vám tu technickou zručnost, já i ty vlajky přes ten radimův program nemůžu najít, očividně mi to nefunguje:) a na zítřek se těšíím, kdo pak se přidá na přednášku 13:15 kolem dokola himalájí?:)
tak jsem se právě vrátila z maturiťáku. na to, že jsem tam původně ani nechtěla jít... :-) akorát bych řekla, že tímto padá část mých zítřejších (vlastně dnešních) plánů, protože určitě vstanu nejdřív v 11. možná že všechno zrušim a zajdu si taky na boulder :-) tak všem přeju krásné putování a dobrou noc!
nase ucast asi pada. Potrebujeme komplet novou dusi, protoze jedna nase je prorvana u ventilku a nejblizsi cyklo otvira zitra az v devet. A pak uz za ty penize asi nema cenu nekam frcet. Tak dame neco v okoli nebo uvidime. Skoda ze jste zrovna vsichni tam :-(
tak pokud pojedete tím vlakem 7:25 z hlaváku tak po cestě se k vám přidám, já vyrážím v devět z hradiště. pěknej bouldr, já jdu šlapat na kole domácím:)
Děkujeme za přání dobré cesty, kdyby mi otec nezabordeloval krosnu a spacák ve skladišti (míněna předsíň), možná bychom už byli na cestě. Koho by napadlo, že za tím vším harampádím na výškovém nástavci je zelený kufr a v něm krosna :-D Spacák, to byla zase jiná pohádka, ještě jsem nevyjel a už jsem nasr.... :-) Co se týče zimy, snad k nečemu byla průprava v katedrále ;-)
Oki,dal nez kousek od mesta nebudem..takze zitra muzem dat spolecny vylet.. Noci se nebojim,mame dost snapsu v placatkach :) Doufam,ze snad vyjde pocasi od rosnicky Petry a bude hezky ;-)
oukej, já zítra ráno vyrážim vlakem směr turnov a tam bychom se mohli n+ěkde srazit a jít cestu společně, co vy na to kuci;)teda jestli přežijete noc, tak se mi pak ozvěte..šťastnou cestu
tak já jsem dorazila až ted, kdybyste zítra honzo pavle chtěli zavítat k nám do ráje, tak se můžeme scuknout..já plánuju vejšlap pěšo, prootže svýho hafana jsem ještě na kole jezdit nenaučila a taky je na mě poměrně zima, kor v lese bude klendra.
Hnedka v Turnove nas pozdravil mraz o celkove hodnote minus 12,za mestem to bylo mozna o neco lepsi :)
Na stanu se vysrazel led,rampouch atd:) Zima byla jak v p...,ale prezilo se vse ve zdravi ,asi tim dukladnym planovanim ;-)nazval bych to Ultimate survival:)
Ktere se behem dne preneslo trochu i na Petru.
Pochod byl krasny..ve vlaku jsem to dukladne secetl a bylo to krasnych 37 km :)
Nejvetsi sympatak z Hradiste je pes, jmenem Lucky,jen ma velice zvlastni majitelku ;-))
Btw: Petro,zmen si avatarek,pac ten pes takhle nikdy nelezi :) to je spis hyperaktivni torpedo :))
Ja se jdu natahnout:)