tak jsem se právě vrátila z maturiťáku. na to, že jsem tam původně ani nechtěla jít... :-) akorát bych řekla, že tímto padá část mých zítřejších (vlastně dnešních) plánů, protože určitě vstanu nejdřív v 11. možná že všechno zrušim a zajdu si taky na boulder :-) tak všem přeju krásné putování a dobrou noc!
nase ucast asi pada. Potrebujeme komplet novou dusi, protoze jedna nase je prorvana u ventilku a nejblizsi cyklo otvira zitra az v devet. A pak uz za ty penize asi nema cenu nekam frcet. Tak dame neco v okoli nebo uvidime. Skoda ze jste zrovna vsichni tam :-(
tak pokud pojedete tím vlakem 7:25 z hlaváku tak po cestě se k vám přidám, já vyrážím v devět z hradiště. pěknej bouldr, já jdu šlapat na kole domácím:)
Děkujeme za přání dobré cesty, kdyby mi otec nezabordeloval krosnu a spacák ve skladišti (míněna předsíň), možná bychom už byli na cestě. Koho by napadlo, že za tím vším harampádím na výškovém nástavci je zelený kufr a v něm krosna :-D Spacák, to byla zase jiná pohádka, ještě jsem nevyjel a už jsem nasr.... :-) Co se týče zimy, snad k nečemu byla průprava v katedrále ;-)
Oki,dal nez kousek od mesta nebudem..takze zitra muzem dat spolecny vylet.. Noci se nebojim,mame dost snapsu v placatkach :) Doufam,ze snad vyjde pocasi od rosnicky Petry a bude hezky ;-)
oukej, já zítra ráno vyrážim vlakem směr turnov a tam bychom se mohli n+ěkde srazit a jít cestu společně, co vy na to kuci;)teda jestli přežijete noc, tak se mi pak ozvěte..šťastnou cestu
tak já jsem dorazila až ted, kdybyste zítra honzo pavle chtěli zavítat k nám do ráje, tak se můžeme scuknout..já plánuju vejšlap pěšo, prootže svýho hafana jsem ještě na kole jezdit nenaučila a taky je na mě poměrně zima, kor v lese bude klendra.
Hm,tak krajina celkem jde..dle webkamery uz snih neni ;-) tak kolo by asi slo :) Ale slapat v minusu,kdyz nemate poradny spodky na kolo a kalhoty vam to ztahne do retezu..nevim,nevim :)
My osobne s Honzou jdem peso,nevim jak Peta:),jezdit nekde na kole po zmrazkach..tak to by bylo spise za trest:) Jezdit po Ceskym raji v zime,kde je to sama skala, atraktivity na kopci,je trochu na sisku ;-) Ale beru mobil,tak si vase "drzkopady" pripadne natocim :)