Diskuse Diskuse

Tomáš  - 19:09 21.03.2009

Nasel jsem si chvilku, abych trosku vylepsil zase par veci na iriadoru. Predpokladam, ze neni nutne upozornovat co, pac to si vsichni vsimnete. ;)
Tomáš  - 10:38 21.03.2009

Takze chlapci a devcata, zitra, tj. v nedeli, mame od 18hod rezervovan kurt na wallyball. Tudiz vas tam vsechny chci videt :)

Tesim se na poradnej zapas.

P.S.:Chlapci suspenzor s sebou.
Jana  - 2:43 21.03.2009

tak jsem se právě vrátila z maturiťáku. na to, že jsem tam původně ani nechtěla jít... :-) akorát bych řekla, že tímto padá část mých zítřejších (vlastně dnešních) plánů, protože určitě vstanu nejdřív v 11. možná že všechno zrušim a zajdu si taky na boulder :-)
tak všem přeju krásné putování a dobrou noc!
Tomáš  - 2:30 21.03.2009

To je hezke, ze ste se vsici tak hezky rozjeli na vylety. Jen do toho. trenujte.

Ja dneska s Honzikem dohodl krasny trenink na preziti. Pochod jako vino ;)
Petr  - 0:56 21.03.2009

nase ucast asi pada. Potrebujeme komplet novou dusi, protoze jedna nase je prorvana u ventilku a nejblizsi cyklo otvira zitra az v devet. A pak uz za ty penize asi nema cenu nekam frcet. Tak dame neco v okoli nebo uvidime. Skoda ze jste zrovna vsichni tam :-(
Petra  - 20:39 20.03.2009

tak pokud pojedete tím vlakem 7:25 z hlaváku tak po cestě se k vám přidám, já vyrážím v devět z hradiště.
pěknej bouldr, já jdu šlapat na kole domácím:)
Petr  - 19:53 20.03.2009

Peta: Aha, zmatlo me to "vyslap" :-)
Jedeme nejakym rannim vlakem. Teda za predpokladu, ze vecer dame do kupy zuzcino kolo. Ted jdem na boulder.

Pavel & Honza: Good luck and good night :-))
Honza  - 19:17 20.03.2009

Děkujeme za přání dobré cesty, kdyby mi otec nezabordeloval krosnu a spacák ve skladišti (míněna předsíň), možná bychom už byli na cestě. Koho by napadlo, že za tím vším harampádím na výškovém nástavci je zelený kufr a v něm krosna :-D Spacák, to byla zase jiná pohádka, ještě jsem nevyjel a už jsem nasr.... :-)
Co se týče zimy, snad k nečemu byla průprava v katedrále ;-)
Zuzka  - 18:59 20.03.2009

Pavle a Honzo! Hlavne pro Honzika: "nezmrzni"!
Pavel  - 18:57 20.03.2009

Mno a my padime ;-) Jinak nepojedem nikam :)
Pavel  - 18:56 20.03.2009

Oki,dal nez kousek od mesta nebudem..takze zitra muzem dat spolecny vylet..
Noci se nebojim,mame dost snapsu v placatkach :)
Doufam,ze snad vyjde pocasi od rosnicky Petry a bude hezky ;-)
Petra  - 18:54 20.03.2009

oukej, já zítra ráno vyrážim vlakem směr turnov a tam bychom se mohli n+ěkde srazit a jít cestu společně, co vy na to kuci;)teda jestli přežijete noc, tak se mi pak ozvěte..šťastnou cestu
Pavel  - 18:50 20.03.2009

Tedka jdem na vlak do turnova a za mesto..dobra..mapy mame..tak nekde dame spicha:) to same pocitam s petrem a zuzkou po zitrejsi domluve ;-)

od Petra si na tebe pripadne vezmu telefon..a pak ti poslu smsku,aby si vedela..kdo ti to pise:)
Petra  - 18:46 20.03.2009

a jaký máte teda plán zuzko peto?kde máte výchozí bod, jestli se aspon společně nesvezem vlakem
Petra  - 18:43 20.03.2009

tak já jsem dorazila až ted, kdybyste zítra honzo pavle chtěli zavítat k nám do ráje, tak se můžeme scuknout..já plánuju vejšlap pěšo, prootže svýho hafana jsem ještě na kole jezdit nenaučila a taky je na mě poměrně zima, kor v lese bude klendra.
Pavel  - 17:11 20.03.2009

Tomasi: hezky vecer..
Ja to taky pomalu balim..papa a pri dalsim souteznim kole.zdar ;-)
Tomáš  - 17:10 20.03.2009

Ja odchazim na improvizacni ligu, jdu se pobavit kulturou. Mejte pekny vecer, damy a panove. :)
Pavel  - 15:54 20.03.2009

Hm,tak krajina celkem jde..dle webkamery uz snih neni ;-) tak kolo by asi slo :)
Ale slapat v minusu,kdyz nemate poradny spodky na kolo a kalhoty vam to ztahne do retezu..nevim,nevim :)

urcite se rozhodnete dobre ;-)
Pavel  - 15:34 20.03.2009

My osobne s Honzou jdem peso,nevim jak Peta:),jezdit nekde na kole po zmrazkach..tak to by bylo spise za trest:)
Jezdit po Ceskym raji v zime,kde je to sama skala, atraktivity na kopci,je trochu na sisku ;-)
Ale beru mobil,tak si vase "drzkopady" pripadne natocim :)
Tomáš  - 14:40 20.03.2009

Tak aspon o trenink neprijdu. Zatrenuju si za chvili ;)