Mno,co se tyce casu,tak zmena byla jen jednou oproti normalnimu hracimu casu :) Zmenu obrazku jsem avizoval den pred,abychom udelali hru zajimavejsi.. ;-) Vcera tu padl navrh na dva obrazky,tak jsem myslel,ze bych vam jeden dal tedka odpoledne :)
Jako soutez jsi vymyslel fakt super, ale to tvoje meneni pravidel a posouvani casu, to je proste na dve veci. (a obe dve jsou naprosto stejne)
Tak jednou se reklo kolem pulnoci, tak to dodrzuj. Kdyz tu nebudes, nebude nic. Ale takhle to posouvat doprostred dne, kdy tu vetsina lidi neni, to je dle meho nazoru fakt blbost.
tyjo pavle ty jsi horší než sky europe nebo sportka.ze dne na den změníš vlajku, pak čas vyvěšení, uděluješ trestný body.. já bojkotuju tvoje změny letovýho plánu!:) tři odpo budu někde mezi brnem a hradištěm:( a jak mám pak dohnat petra a dostat se zpátky do vedení??:)
Mno spis jsem si hral s takovou myslenkou, jet nekam na noc,ale to by kolega respektive Honza zmrznul..:) hati mi to plany..grrr:) ja se svym spacakem do minus 30 bych se potil i dneska ;-)
Mno,co se tyce casu,tak zmena byla jen jednou oproti normalnimu hracimu casu :)
Zmenu obrazku jsem avizoval den pred,abychom udelali hru zajimavejsi.. ;-)
Vcera tu padl navrh na dva obrazky,tak jsem myslel,ze bych vam jeden dal tedka odpoledne :)
tedy zustaneme u stareho casu ;-)