Diskuse Diskuse

Petr  - 11:35 22.03.2009

Wallyball: Puvodne jsme myslel, ze zustanu doma, ptorze jsme si cestou z boulderu predevcirem nakopnul palec. Takze mam zase cerny luzko. Pod tim krasnym novym, z Norska. Bes. Zacinam si pripadat jak Pavel. Potrebuju poradny boty.

Ad kolem sveta: Doufam ze to stihnu. Chtel jsme jeste skocit koupit jeden stetec na drobny upravy. Tak uvidime, jak na tom budu s casem. Ladvi je taky nekde v pekle :-)
Pavel  - 10:36 22.03.2009

Tomasi:stale si myslim,ze to byla pekna zacpa v horsim stadiu;-)

Ad zmeny: udelej 3d smajliky,at udelame xchat :) Zacnou sem chodit 14 lete deti,o ktere se postara strejda Pavel ;-)
Tomáš  - 10:28 22.03.2009

Takze jsem si jestre trosku pohral s diskusi a udelal jednu zmenu.

Paklize mate vice nez 20 prispevku novych (coz by znamenalo listovat o nekolik stranek dozadu), vypisou se vam tyto nove prispevky najednou vsechny. Ale pouze pri tom prvnim vypisu diskuse.
Jana  - 10:21 22.03.2009

já myslim, že s tim všichni počítáme ;-)
Tomáš  - 10:16 22.03.2009

Trenink s Honzou zatim nebyl. Ten bude pristi tyden.
Blbe mi bylo, ani nevim proc, ale uz se to lepsi. A ne, Pavle, nebylo to zacpou :D

Co se tyce cestovatelstvi, tak tam jdu tez na Anapurnu a Indii.

Nicmene doufam, ze vsichni stale pocitate vecer s tim sportovnim vybitim.
Zuzka  - 10:00 22.03.2009

Tomas:Jak ti, Tome, dopadl ten trenink s Honzou? Psal jsi, ze ti neni dobre, tak doufam, ze dneska uz je lip.
Cest.festival:S Petrem jsme se shodli, ze kdyz uz tam jit, tak prave na blok Anapurny a Indie,( ackoliv nas ty Himalaje taky setsakra lakaly.) Takze nas tam bude pozehnane.
Pro nezmrzle:Vitejte zpet!
Pavel  - 9:23 22.03.2009

Jo,to vstupny je na prdel ;-)
Taky jsem uvazoval,ze tam skaknu na tu Indii ..
Jestli se nakonec nejak rozhoupu,tak jdu az na to odpoledne:)

Petra sice vcera rikala,ze by to slo ukecat..ale kdyby nas tam slo xx,tak by nas poslali nekam a moc tomu neverim :) Prijdu pozdejc..
Tomáš  - 9:08 22.03.2009

Ja bych tedy osobne taky radeji sel az na ty Himalaje, pac v tom vstupnem je pak i Indie, kterou bych velice rad videl.

Vezmeme-li si, ze od 13:15 je jeste vstupne na predchozi blok a to v plne vysi, bude snad lepsi si zakoupit az ten dalsi,ne?

Ne, ze by Sahara byla nejakym spatnym tematem, ale rikam si, ze by to za tu cenu nestalo.
Tomáš  - 8:58 22.03.2009

Parada. To jsme vsichni moc radi a urcite se brzy prijdeme podivat, jak se to tam vsechno blysti novotou.
Pavel  - 8:10 22.03.2009

Jsem se probudil z x hodinoveho komatu,usnul jsem na zidli u pocitace..v 1 rano jsem se premistil do postele:)
Tudis se vsem vernym lustitelum omlouvam,ze nebyla vlajecka:)

Kdyz to tak beru,tak me ani nebolej nohy..mozna mam "zivotni formu" ;-))
Pujdu jeste hodit autak za zatacku,pac vcerejsi budicek v 7 se na me podepsal :)

Petr:juuuu,tak to k vam nekdy zajdu,vyzkousim nove optimisticke prostredi ;-)
Petr  - 1:42 22.03.2009

Petra: Na kterej jdes sakrys blok? Uz v tom mam uplnej mismas. Nechtela jsi na trek kolem Anapuren? To je ale az v dalsim bloku. Kam teda planujes jit?
Jana: Mnam.
Pavel & Honza: To pocasi sjem Vam zavidel ;-) My jsme si alespon otevreli okno, aby rychleji schla barva :-)
Petr  - 1:20 22.03.2009

Hodinovy hotel Kacerov hlasi vsem svym vernym zakaznikum, ze dnes probehla rekonstrukce vstupni haly. Prace byly vedeny s cilem zlepsit pocit z pobytu v nasem zarizeni. Standartni provoz bude obnoven behem zitrka. Dekujeme za pochopeni.
:-D
Jana  - 23:10 21.03.2009

něco jsem objevila. ty palačinky na Vrbatce nikdo tenkrát nevyfotil, tak to za nás udělala kamarádka, když tam jela na lyžák :-)
Pavel  - 22:32 21.03.2009

Tommas: tak to vylez,ale predepsal bych ti na to klistyr a dvojitej :) vsechny nemoci jsou od zacpy :)
Tomáš  - 22:29 21.03.2009

Ja jdu tez chrnet. Neni mi nejak dobre. Tak se mejte a uzivejte bolavych nohou ;D
Honza  - 22:10 21.03.2009

Ahoj! Výlet byl senzační! Yes! Cinkilink! Být tak příjemně unavený se mi dlouhou dobu nepoštěstilo a za to děkuji svým souputníkům. Božská Lucky zářila na cestě jako jedna z nejvyšších božstev psího Olympu ;-)
Jak budou vypadat mé nohy zítra po ránu, je velikou otázkou, protože už teď jen s velikými obtížemi dojdu z pokoje do obývku a zpět. Přes zimu jsem zkrátka po čertech zeslábnul :-)
Každou chvilkou si půjdu lehnout do sarkofágu a dokonce rád ;-)
Pavel  - 21:43 21.03.2009

Tak hodnotim tento vylet za velice pekny:)
Hnedka v Turnove nas pozdravil mraz o celkove hodnote minus 12,za mestem to bylo mozna o neco lepsi :)
Na stanu se vysrazel led,rampouch atd:) Zima byla jak v p...,ale prezilo se vse ve zdravi ,asi tim dukladnym planovanim ;-)nazval bych to Ultimate survival:)
Ktere se behem dne preneslo trochu i na Petru.
Pochod byl krasny..ve vlaku jsem to dukladne secetl a bylo to krasnych 37 km :)
Nejvetsi sympatak z Hradiste je pes, jmenem Lucky,jen ma velice zvlastni majitelku ;-))
Btw: Petro,zmen si avatarek,pac ten pes takhle nikdy nelezi :) to je spis hyperaktivni torpedo :))

Ja se jdu natahnout:)
Petra  - 20:38 21.03.2009

koná se to v kulturním domě ládví, hned u výstupu z metra;)
já bych se na oplátku chtěla zeptat, kde se bude hrát wallyball, abych, kdyby se nešlo nějak hromadně, to našla.
Tomáš  - 20:29 21.03.2009

Tak to jsem rad, ze jste si to uzili. Dneska bylo uplne prekrasne.

Co se tyce prednasky - tak tam bych sel a rad. Kde se ta potvora vubec kona?
Petra  - 20:15 21.03.2009

sláva nazdar výletu:)ušli jsme to už jsme tu!a večer, bude zas konečně vlaječka a ne obrázky.
tome, tyjo změny...málem mě nekoplo že formulář znamená přidat příspěvek(stydim se):-)závidím vám tu technickou zručnost, já i ty vlajky přes ten radimův program nemůžu najít, očividně mi to nefunguje:)
a na zítřek se těšíím, kdo pak se přidá na přednášku 13:15 kolem dokola himalájí?:)