Wallyball: Puvodne jsme myslel, ze zustanu doma, ptorze jsme si cestou z boulderu predevcirem nakopnul palec. Takze mam zase cerny luzko. Pod tim krasnym novym, z Norska. Bes. Zacinam si pripadat jak Pavel. Potrebuju poradny boty.
Ad kolem sveta: Doufam ze to stihnu. Chtel jsme jeste skocit koupit jeden stetec na drobny upravy. Tak uvidime, jak na tom budu s casem. Ladvi je taky nekde v pekle :-)
Takze jsem si jestre trosku pohral s diskusi a udelal jednu zmenu.
Paklize mate vice nez 20 prispevku novych (coz by znamenalo listovat o nekolik stranek dozadu), vypisou se vam tyto nove prispevky najednou vsechny. Ale pouze pri tom prvnim vypisu diskuse.
Tomas:Jak ti, Tome, dopadl ten trenink s Honzou? Psal jsi, ze ti neni dobre, tak doufam, ze dneska uz je lip. Cest.festival:S Petrem jsme se shodli, ze kdyz uz tam jit, tak prave na blok Anapurny a Indie,( ackoliv nas ty Himalaje taky setsakra lakaly.) Takze nas tam bude pozehnane. Pro nezmrzle:Vitejte zpet!
Jsem se probudil z x hodinoveho komatu,usnul jsem na zidli u pocitace..v 1 rano jsem se premistil do postele:) Tudis se vsem vernym lustitelum omlouvam,ze nebyla vlajecka:)
Kdyz to tak beru,tak me ani nebolej nohy..mozna mam "zivotni formu" ;-)) Pujdu jeste hodit autak za zatacku,pac vcerejsi budicek v 7 se na me podepsal :)
Petr:juuuu,tak to k vam nekdy zajdu,vyzkousim nove optimisticke prostredi ;-)
Petra: Na kterej jdes sakrys blok? Uz v tom mam uplnej mismas. Nechtela jsi na trek kolem Anapuren? To je ale az v dalsim bloku. Kam teda planujes jit? Jana: Mnam. Pavel & Honza: To pocasi sjem Vam zavidel ;-) My jsme si alespon otevreli okno, aby rychleji schla barva :-)
Hodinovy hotel Kacerov hlasi vsem svym vernym zakaznikum, ze dnes probehla rekonstrukce vstupni haly. Prace byly vedeny s cilem zlepsit pocit z pobytu v nasem zarizeni. Standartni provoz bude obnoven behem zitrka. Dekujeme za pochopeni. :-D
Ahoj! Výlet byl senzační! Yes! Cinkilink! Být tak příjemně unavený se mi dlouhou dobu nepoštěstilo a za to děkuji svým souputníkům. Božská Lucky zářila na cestě jako jedna z nejvyšších božstev psího Olympu ;-) Jak budou vypadat mé nohy zítra po ránu, je velikou otázkou, protože už teď jen s velikými obtížemi dojdu z pokoje do obývku a zpět. Přes zimu jsem zkrátka po čertech zeslábnul :-) Každou chvilkou si půjdu lehnout do sarkofágu a dokonce rád ;-)
Tak hodnotim tento vylet za velice pekny:) Hnedka v Turnove nas pozdravil mraz o celkove hodnote minus 12,za mestem to bylo mozna o neco lepsi :) Na stanu se vysrazel led,rampouch atd:) Zima byla jak v p...,ale prezilo se vse ve zdravi ,asi tim dukladnym planovanim ;-)nazval bych to Ultimate survival:) Ktere se behem dne preneslo trochu i na Petru. Pochod byl krasny..ve vlaku jsem to dukladne secetl a bylo to krasnych 37 km :) Nejvetsi sympatak z Hradiste je pes, jmenem Lucky,jen ma velice zvlastni majitelku ;-)) Btw: Petro,zmen si avatarek,pac ten pes takhle nikdy nelezi :) to je spis hyperaktivni torpedo :))
koná se to v kulturním domě ládví, hned u výstupu z metra;) já bych se na oplátku chtěla zeptat, kde se bude hrát wallyball, abych, kdyby se nešlo nějak hromadně, to našla.
sláva nazdar výletu:)ušli jsme to už jsme tu!a večer, bude zas konečně vlaječka a ne obrázky. tome, tyjo změny...málem mě nekoplo že formulář znamená přidat příspěvek(stydim se):-)závidím vám tu technickou zručnost, já i ty vlajky přes ten radimův program nemůžu najít, očividně mi to nefunguje:) a na zítřek se těšíím, kdo pak se přidá na přednášku 13:15 kolem dokola himalájí?:)
Ad kolem sveta: Doufam ze to stihnu. Chtel jsme jeste skocit koupit jeden stetec na drobny upravy. Tak uvidime, jak na tom budu s casem. Ladvi je taky nekde v pekle :-)