Diskuse Diskuse

Jana  - 16:54 23.03.2009

já budu abstinovat. přísahám. přece jenom jet dva dny o třech hodinách spánku a ještě k tomu v lihu - to je trochu moc :-)) takže si beru čaj.

jo a můžu se k někomu vecpat na karimatku? když pak jedu do školy, tak toho chci brát co nejmíň. takže bych vzala spacák a něco k jídlu (a powerball) ;-)
a po zvážení situace jsem se rozhodla, že půjdu odpoledne pro lístky. když chci brát i dva extra, tak bude lepší, když si to vyřídím sama. zvlášť pokud budu chtít ty studentský.

fotky: hele, já myslim, že ty fotky mohly dojít k úrazu kdekoliv... já jsem je tahala s sebou dost dlouho, takže si nikdo nemusí dělat výčitky
Petra  - 16:40 23.03.2009

já hlásím z mé strany jedno růžové, které vykoupí nedostatek jídla;)
ten kalíšek je prima nápad a prosím prosím vemte někdo pro mě spacák:(já jinak zmrznu.
jinak kde bude sraz?mě to přijede na hlavák v půl deváté...kde vás najdu?
Pavel  - 16:04 23.03.2009

Hm,ulice ti je malo ?:)
Spis bude hezke,az kolem pojede patrola mestaku a uvidi bandu lam,chlastajici vinko pred divadlem..citim z toho pokutu :)
Tomáš  - 16:02 23.03.2009

No osobne si myslim, ze bych to nejak neprehanel, co se chlastu tyce.

Radeji bych to tak nejak nechal v jemnem malem mnozstvi. Preci jenom si vem, ze tam nikde nejsou hajzliky ;D
Pavel  - 16:01 23.03.2009

Napadla me hrisna myslenka..co koupit 5 litrovou flasku neceho?:) naklady se rozdeli ?:)
Ci blbost?:)
Tomáš  - 15:58 23.03.2009

Tudiz by to chtelo zaroven i vodu (par litru), at mame z ceho varit. A kazdy at si vezme kalisek, nebo to bude pit z dlane.
Petr  - 15:57 23.03.2009

Asi to taky nahazu do krosny, bude to pohodlnejsi. Kdyztak si do ni vlezu ;-)
Petr  - 15:56 23.03.2009

Tomas: Klid, praskne ti zilka :-) Podle me se prave takovyhle videa na net davaji, protoze je to prdel :-) Kdyz jsme nad tim vcera premysleli, tak ani neni zas tak zavadny - rozhodne tam neni zadny umysl propagace (a nedbalost nestaci). To by se pak nemohli ani tocit filmy.

Jak jsme rikali vcera - udelame z nej nejaky pekny printscreeny (treba tu ovecku, nebo petiuhelnik / ne sestiuhelnik :-))

Ad Karpaty: Vyhrabu teda jeste nekde ty svoje, jestli je mam.

Ad placatky: Vemu rum, muzem delat caj s rumem nebo grog :-)
Pavel  - 15:55 23.03.2009

tak ja skaknu asi jeste pro vino :) ci lahvace?:) tot otazka :))
Tomáš  - 15:55 23.03.2009

Jeste to asi vazne zvazim.
Pavel  - 15:51 23.03.2009

Tomas: to uz mi prijde krosna asi lepsi reseni..nez jit s igelitkama,jak trotl..takhle to prdnu na zada a resim jednu vec..a ne x batuzku a tasek:) a lepe se to i hlida:)
Tomáš  - 15:49 23.03.2009

Ja si myslel, ze to zvladnu s vecma v batohu plus karimatku a spacak vedle v tasce.
Pavel  - 15:48 23.03.2009

Hele,jak to vlastne budete delat..spacak plus karimatka?:) takze berete krosnu ?:) pac kdybych vzal jeste vino..tak uz se mi to do normalni tasky nevejde..takze asi krosnu :))

Tomáš  - 15:44 23.03.2009

Pavel: To video se tady nikdy neobjevi. To se proste na net nedava a konec. Takze klid.

Placatky - no dobra, i kdyz nevim, co do toho naleju.

Vino - ja asi jedno vinko vezmu - prave misto te placatky.
Radim  - 15:42 23.03.2009

Fotky asi skonali u me na stole :( Omlouvam se za to, nechapu to, ani jak se to stalo ani proc u me to jeste slo precist, i kdyz s problemama.
Jani prinesu ti dneska cd na oplatku (spolu s dalsim bonusovym :o)), bylo to asi moje chyba :-(
Pavel  - 15:41 23.03.2009

tak mam verejne ohlasy na web a fotky od lidi a pry to mame hezky! :) takze to tlumocim ;-)

Placatky?:) to je zaklad,to uz mas nosit automaticky pri sobe:)

Ad vino?:) to mam tahnout vino ?:)

Ad video:mno,ja bych tolik nadseny nebyl,az si pro me prijdou,tak budu smutny:))
Tomáš  - 15:37 23.03.2009

Jak placatky? Ja myslel, ze se jede na vino?
Tomáš  - 15:36 23.03.2009

Ee, fotky z Karpat jsi mi nedaval.

Takze je to takova prosba Jane, aby kdyztak vypalila jeste jednou ty "slusne" fotky, ktere se daji prezentovat. Prosim prosim.
Petr  - 15:27 23.03.2009

Uz mam doma vinko :-)
Petr  - 15:27 23.03.2009

Ja Ti svoje daval? Na divku? Uz v tom mam mrdnik...

Coz me privadi k tomu, ze video s Pavlovou pantomimou je nejlepsi video v dejinach iriadoru ;-)) My se tomu vcera tlamali i dodatecne a to jsme to videli vic nez jednou :-)