já budu abstinovat. přísahám. přece jenom jet dva dny o třech hodinách spánku a ještě k tomu v lihu - to je trochu moc :-)) takže si beru čaj.
jo a můžu se k někomu vecpat na karimatku? když pak jedu do školy, tak toho chci brát co nejmíň. takže bych vzala spacák a něco k jídlu (a powerball) ;-) a po zvážení situace jsem se rozhodla, že půjdu odpoledne pro lístky. když chci brát i dva extra, tak bude lepší, když si to vyřídím sama. zvlášť pokud budu chtít ty studentský.
fotky: hele, já myslim, že ty fotky mohly dojít k úrazu kdekoliv... já jsem je tahala s sebou dost dlouho, takže si nikdo nemusí dělat výčitky
já hlásím z mé strany jedno růžové, které vykoupí nedostatek jídla;) ten kalíšek je prima nápad a prosím prosím vemte někdo pro mě spacák:(já jinak zmrznu. jinak kde bude sraz?mě to přijede na hlavák v půl deváté...kde vás najdu?
Tomas: Klid, praskne ti zilka :-) Podle me se prave takovyhle videa na net davaji, protoze je to prdel :-) Kdyz jsme nad tim vcera premysleli, tak ani neni zas tak zavadny - rozhodne tam neni zadny umysl propagace (a nedbalost nestaci). To by se pak nemohli ani tocit filmy.
Jak jsme rikali vcera - udelame z nej nejaky pekny printscreeny (treba tu ovecku, nebo petiuhelnik / ne sestiuhelnik :-))
Ad Karpaty: Vyhrabu teda jeste nekde ty svoje, jestli je mam.
Ad placatky: Vemu rum, muzem delat caj s rumem nebo grog :-)
Tomas: to uz mi prijde krosna asi lepsi reseni..nez jit s igelitkama,jak trotl..takhle to prdnu na zada a resim jednu vec..a ne x batuzku a tasek:) a lepe se to i hlida:)
Hele,jak to vlastne budete delat..spacak plus karimatka?:) takze berete krosnu ?:) pac kdybych vzal jeste vino..tak uz se mi to do normalni tasky nevejde..takze asi krosnu :))
Fotky asi skonali u me na stole :( Omlouvam se za to, nechapu to, ani jak se to stalo ani proc u me to jeste slo precist, i kdyz s problemama. Jani prinesu ti dneska cd na oplatku (spolu s dalsim bonusovym :o)), bylo to asi moje chyba :-(
Ja Ti svoje daval? Na divku? Uz v tom mam mrdnik...
Coz me privadi k tomu, ze video s Pavlovou pantomimou je nejlepsi video v dejinach iriadoru ;-)) My se tomu vcera tlamali i dodatecne a to jsme to videli vic nez jednou :-)
jo a můžu se k někomu vecpat na karimatku? když pak jedu do školy, tak toho chci brát co nejmíň. takže bych vzala spacák a něco k jídlu (a powerball) ;-)
a po zvážení situace jsem se rozhodla, že půjdu odpoledne pro lístky. když chci brát i dva extra, tak bude lepší, když si to vyřídím sama. zvlášť pokud budu chtít ty studentský.
fotky: hele, já myslim, že ty fotky mohly dojít k úrazu kdekoliv... já jsem je tahala s sebou dost dlouho, takže si nikdo nemusí dělat výčitky