Jana: Slo to lepe, nez jsem cekal, mam z toho moc dobry pocit. Nicmene teda hlasivky mam na pokraji kolapsu, nechapu jak muze nekdo takhle hulakat denne. Dik moc vsem, co mi drzeli palce.
Jinak vsichni mate muj velky obdiv za ponocovani v te silene zime. Fotky mi na facebooku mi bohate stacili - byla mi zima i pri koukani na ne.
no víš honzo, kdybys mi odpoledne přinesl to kafe, o kterém jsi tak básnil:/// možná bych ještě nějakou minutu vydržela;) takhle se jdu odebrat do věčných lovišť, dobrou noc a pěkný zbytek večera těm, co vyspávali přes den a ted neví co by;-p
osobně už jsem přetažená, pomalu začínám mít halucinace a náběh na depresi... až se skoro bojim usnout :-)
no ale až se mi životní rytmus vrátí do původních kolejí, budu na tyhle tři dny vzpomínat se slzou v oku ;-)
ad kafe: nejsem kafař, ale za tyhle dva dny jsem vypila víc kafe než za předchozí dva měsíce... Pavel: seš můj člověk :-) Radim: dobrá písnička :-) takhle si teď teda připadám i bez toho kafe... a co přednáška?
Chtěl bych se jenom zeptat panstva, zda-li někdo nemá chuť na čerstvou brazilskou kávu :-) [kafíčko ...Jacobs-Velvet... už spočívá na stolečku, ale to jenom tak naokraj, jinak nechci nikoho s kafíčkem provokovat, mňam] :-D
tak já už jsem zpátky ve škole a ikdyž jsem byla první skupinkou, která prospala velkou část bivaku:)tak bych potřebovala sirky do očí, nemluvte tu o kafi! počasí nám teda fakt přálo, přes den už jsem zažila dvě fujavice ala vrbatka! ted už jen ty lístky!jani tome, spoléháme na váš vyjednavatelský um:) radime tfuj tfuj navečer;)
Radime nemusis se bat. Nove nauceny vyraz muzes pouzivat i nadale;) Nevim, Peto a ostatni, jaky jste meli slovnik, ale v mem jsem to nasla (leda by to tam Petr tajne dopsal....)
dobrý, bylo to celkem v pohodě. hlavně počasí nám přálo. ale díky bohu za spacák :-) řekla bych, že jsme se rozdělili do tří skupin. první prospala prakticky celé čekání, druhá prospala přibližně půlku (sem řadím sebe) a třetí celou noc probděla (a v 8 ráno byla značně nevrlá) ;-)
Radim: záleží, v kolik tě ten sníh vzbudil. tipla bych, že to bylo až hodnou chvíli po tom, co jsme opustili noclehárnu ;-) do tý doby bylo nádherně
my teď se školou vyrážíme na naučnou procházku, tak snad mě nenechaj někde v lese. dneska už se mi podařilo usnout při matice... a za chvíli pro lístky. a pak DOMŮ!
Jinak vsichni mate muj velky obdiv za ponocovani v te silene zime. Fotky mi na facebooku mi bohate stacili - byla mi zima i pri koukani na ne.