osobně už jsem přetažená, pomalu začínám mít halucinace a náběh na depresi... až se skoro bojim usnout :-)
no ale až se mi životní rytmus vrátí do původních kolejí, budu na tyhle tři dny vzpomínat se slzou v oku ;-)
ad kafe: nejsem kafař, ale za tyhle dva dny jsem vypila víc kafe než za předchozí dva měsíce... Pavel: seš můj člověk :-) Radim: dobrá písnička :-) takhle si teď teda připadám i bez toho kafe... a co přednáška?
Chtěl bych se jenom zeptat panstva, zda-li někdo nemá chuť na čerstvou brazilskou kávu :-) [kafíčko ...Jacobs-Velvet... už spočívá na stolečku, ale to jenom tak naokraj, jinak nechci nikoho s kafíčkem provokovat, mňam] :-D
tak já už jsem zpátky ve škole a ikdyž jsem byla první skupinkou, která prospala velkou část bivaku:)tak bych potřebovala sirky do očí, nemluvte tu o kafi! počasí nám teda fakt přálo, přes den už jsem zažila dvě fujavice ala vrbatka! ted už jen ty lístky!jani tome, spoléháme na váš vyjednavatelský um:) radime tfuj tfuj navečer;)
Radime nemusis se bat. Nove nauceny vyraz muzes pouzivat i nadale;) Nevim, Peto a ostatni, jaky jste meli slovnik, ale v mem jsem to nasla (leda by to tam Petr tajne dopsal....)
dobrý, bylo to celkem v pohodě. hlavně počasí nám přálo. ale díky bohu za spacák :-) řekla bych, že jsme se rozdělili do tří skupin. první prospala prakticky celé čekání, druhá prospala přibližně půlku (sem řadím sebe) a třetí celou noc probděla (a v 8 ráno byla značně nevrlá) ;-)
Radim: záleží, v kolik tě ten sníh vzbudil. tipla bych, že to bylo až hodnou chvíli po tom, co jsme opustili noclehárnu ;-) do tý doby bylo nádherně
my teď se školou vyrážíme na naučnou procházku, tak snad mě nenechaj někde v lese. dneska už se mi podařilo usnout při matice... a za chvíli pro lístky. a pak DOMŮ!
Ale koukam, planovani a pripravy jsou v plnem proudu. Ja jsem si carecku ukolu odskrtla (tim, ze jsem Petulovi donesla vinko) a chystam se vas podporit asi az nad ranem, pze se potrebuji tenhle tyden preci jen vyspat.
A kromě toho se docela nudím, takže váš spánek se mi v soušasných chvílích opravdu nehodí :-D