Hm,mozna v Brne je jaro..ale tady chumeli ;-) Petra: plan mas zajimavy;-) my asi nejspise vyjedem "dneska" a nekde hodime stan..A zitra se pripojime na Zuzku a Petra,pokud pojedou ..a muzem to tam trosku proslapnout;-)
vejšlap vidím na celý den, ráno vlakem do turnova(jede přímý vlak z prahy;) a přes valdštejn, hrubou skálu kolem skal bud na vyskeř nebo trosky a pak hajdy dom, případně vy na vlak:)co vy na to? jinak před chvílí začalo oficiálně jaro:)otevřete si okna já se loučím a zvedám kotvy z brna, naschle na počítači z rodákova pokoje
Radim: zmeny delam dle hracskeho kumstu:) Chtel jsem hru zpestrit-zmenou obrazku..zmena se nelibila,ukoncil jsem to..cas se trosku vychytaval..dobre..bude 23-02..:) kolik obrazku denne? vcera tu padl navrh na dva,tak jsem chtel hracske asociaci vyjit vstric a dat obrazek jeste po pulnoci..hraci uz byli pryc..:) Tak jsem chtel dat obrazek ted..kritika se dostavila:))
Ad body:..rusim udeleni trestnych bodu tobe:) nemuzu te perzekuovat za to,ze jsi vychcanej a umis hledat:) Tam prijmam jedinou kritiku,pac ostatni delaj to same..ale neuspesne:) Mazu 5 trestnych bodu ;-)
Teda panove, 70 prispevku....kdo to ma cist :). Petrovi dekuju za body, ackoli je pan vlajek neuznal, tak jako bych je tam mel :o). Jinak Pavle, cece myslis, ze bude den kdy na tom nic nezmenis? ;)
Mno,co se tyce casu,tak zmena byla jen jednou oproti normalnimu hracimu casu :) Zmenu obrazku jsem avizoval den pred,abychom udelali hru zajimavejsi.. ;-) Vcera tu padl navrh na dva obrazky,tak jsem myslel,ze bych vam jeden dal tedka odpoledne :)
Jako soutez jsi vymyslel fakt super, ale to tvoje meneni pravidel a posouvani casu, to je proste na dve veci. (a obe dve jsou naprosto stejne)
Tak jednou se reklo kolem pulnoci, tak to dodrzuj. Kdyz tu nebudes, nebude nic. Ale takhle to posouvat doprostred dne, kdy tu vetsina lidi neni, to je dle meho nazoru fakt blbost.