Diskuse Diskuse

Tomáš  - 14:39 20.03.2009

Kdybych nemel sobotu uz naslapnutou, tak bych jel s vama. Rozhodne ale preji, at je stejne hezky, jako dneska :D
Petr  - 14:38 20.03.2009

No ja bych to rad "vyslapnul" na kole. Ten vlak je vozi, takze by to melo byt v poho. Chce to trenink ;-)
Zuzka  - 14:28 20.03.2009

Peta, Petr, Pavel, HonzaVejslap jako pesky nebo jako na kole? Ja totiz preferuju kolo,ale pod slovem vyslap vidim chuzi peso.
Jana  - 14:10 20.03.2009

dneska jsem zjistila, že jaro je už dneska. tomu řikám podraz... naštěstí existuje jednoduché vysvětlení ;-)

ad Valdštejn a Hrubá skála: tam už jsem byla, takže mi nic neuteče, když se tam nevydám. to je pozitivní :-)
Pavel  - 12:58 20.03.2009

Hm,mozna v Brne je jaro..ale tady chumeli ;-)
Petra: plan mas zajimavy;-) my asi nejspise vyjedem "dneska" a nekde hodime stan..A zitra se pripojime na Zuzku a Petra,pokud pojedou ..a muzem to tam trosku proslapnout;-)
Petra  - 12:54 20.03.2009

Radime,jen na chvilku pro pocit:)na stole si pak můžeš postavit sněhuláka, to se jen tak někomu nepoštěstí:)
Radim  - 12:52 20.03.2009

Peta: Ja otevrit okno kvuli jaru nemuzu, nasnezilo by mi sem :o)
Petra  - 12:49 20.03.2009

vejšlap vidím na celý den, ráno vlakem do turnova(jede přímý vlak z prahy;) a přes valdštejn, hrubou skálu kolem skal bud na vyskeř nebo trosky a pak hajdy dom, případně vy na vlak:)co vy na to?
jinak před chvílí začalo oficiálně jaro:)otevřete si okna
já se loučím a zvedám kotvy z brna, naschle na počítači z rodákova pokoje
Pavel  - 12:17 20.03.2009

Radim: Petr nedela nic z dobreho srdce :)) Tady se to jen ukazalo,pouzil tvuj link k vyhledani obrazku :) STYDTE SE! :)
Radim  - 12:15 20.03.2009

Petr: ROFL, a ja uz myslel, ze se ti me zželelo, jak prisny na me byl :o)
Pavel  - 12:05 20.03.2009

Petr:ROFL :))) vsechno nedostatecne..:)))
Petr  - 12:03 20.03.2009

Ahaaaa, oni uz nejsou trestny body? :-) Tak to muzu priznat ze jsem vcera Wichterleho nasel pres Radimuv TinEye? :-D
Petr  - 12:01 20.03.2009

Peta: Jak jsi myslela ten vyslap do Ceskyho Raje? My se zuzkou premyslime ze by jsme dali neco na kolech, aby jsme uz trochu potrenovali ;-)
Pavel  - 11:57 20.03.2009

Radim:
zmeny delam dle hracskeho kumstu:) Chtel jsem hru zpestrit-zmenou obrazku..zmena se nelibila,ukoncil jsem to..cas se trosku vychytaval..dobre..bude 23-02..:)
kolik obrazku denne? vcera tu padl navrh na dva,tak jsem chtel hracske asociaci vyjit vstric a dat obrazek jeste po pulnoci..hraci uz byli pryc..:)
Tak jsem chtel dat obrazek ted..kritika se dostavila:))

Ad body:..rusim udeleni trestnych bodu tobe:) nemuzu te perzekuovat za to,ze jsi vychcanej a umis hledat:)
Tam prijmam jedinou kritiku,pac ostatni delaj to same..ale neuspesne:)
Mazu 5 trestnych bodu ;-)
Zuzka  - 11:56 20.03.2009

Pavel:Kdyz tu vecer nejsi, nevyvesuj nic. Odpoledne je kazdy nekde v haji. Takze to vydrz s vlajeckou do soboty a vsichni budem spokojeni.
Radim  - 11:49 20.03.2009

Teda panove, 70 prispevku....kdo to ma cist :). Petrovi dekuju za body, ackoli je pan vlajek neuznal, tak jako bych je tam mel :o).
Jinak Pavle, cece myslis, ze bude den kdy na tom nic nezmenis? ;)
Pavel  - 11:35 20.03.2009

Miluju kritiku,kritika mi dodava sil.;-)

Mno,co se tyce casu,tak zmena byla jen jednou oproti normalnimu hracimu casu :)
Zmenu obrazku jsem avizoval den pred,abychom udelali hru zajimavejsi.. ;-)
Vcera tu padl navrh na dva obrazky,tak jsem myslel,ze bych vam jeden dal tedka odpoledne :)

tedy zustaneme u stareho casu ;-)
Tomáš  - 11:27 20.03.2009

Jako soutez jsi vymyslel fakt super, ale to tvoje meneni pravidel a posouvani casu, to je proste na dve veci. (a obe dve jsou naprosto stejne)

Tak jednou se reklo kolem pulnoci, tak to dodrzuj. Kdyz tu nebudes, nebude nic. Ale takhle to posouvat doprostred dne, kdy tu vetsina lidi neni, to je dle meho nazoru fakt blbost.
Pavel  - 11:23 20.03.2009

Vecer tu na 90% nebudu,tak jsem vam chtel udelat radost,abyste meli co lustit :)

kdyz nechcete,tak mi polibte elipsy:))
Tomasi: ty uz se na to vysrat muzes klidne,stejne uz nedotahnes peloton ;-)
Tomáš  - 11:19 20.03.2009

To si delas prdel,ne? Jako uprostred odpoledne ti na to seru.