Hele, tedka jsem se uplne ztratitl. Ja jsem ten treti z prava? Pac ve zdrojovych obrazcich mam hulky a tady jej nemam. Tak predpokladam, ze jsi je umazal.
Tomášovi už jsem sdělila svůj názor, ale bylo by fér, aby i druhý tvůrce věděl, že se mi to líbí ;-)
ty postavičky jsou fakt vtipný, ale poznala jsem jenom Honzu... tak nějak jsem to brala podle porkývky hlavy, takže mě trochu překvapila ta kšiltovka na zdrojové fotce (čekala jsem slamák) :-)
Aby se zabranilo spekulacim, co jsem komu kam zamerne dokreslil nebo nenakreslil v patricne velikosti, tak jsem si rekl, ze vam ukazu zdrojove obrazky :) http://www.hradecky.org/postavy.jpg
Tak k postavickam, musim vas zklamat. Zuzka je prvni zleva a pavel druhy zprava, jestli chcete, dodam dukazy. Mate dost to, ze jsem Pavlovi musel dokreslovat nohy (ono spravne se ofotit, aby mi to pasovalo, to je umeni :))
Grafika je pěkná, ale jestli jsem "já" ta postavička úplně vpravo, co vypadá jako francouzský seržant z I. světový války, měl bych protestovat :-) Ale vypadá to krásně, moc krásně :-D
Pavel: Můj názor na tvou osobu ti je jistě zřejmý a není třeba to ventilovat veřejně :-D