Zprava dne: tedka jsem googlil jako vzdy a koukam..ze od 16-18.3. jsou u nas LORDI..zatim jsou v Plzni a v Pardubicich v ramci turne „Deadache Tour“!
Co si takhle buknout lupen?:) Cena vicemene slusna 6 stovecek :) Jednoducha rovnice-jine mesto + chlast= dobry zazitek jako v Berline:) Navrhoval bych spise Plzen,z prosteho duvodu:pres den exkurze v pivovaru a pak presun do areny ;-)
Doprava: tam se studentama..zpatky pripadne vlackem :)
Misto konani-Plzen: Lordi + support: Interitus18.3.(streda) Hala Lokomotivy Pardubice 16.3. (pondeli)ČEZ Aréna, Pardubice
Narocnost vyjezdu: jen pro "otrle ozraly";-)
Srovnani: Pardubice za 590,- Plzen 660,- stejne bych volil Plzen,kdyby se jelo se studentama,usetrime za dopravu :) kdyby se chtelo vlakem,vyplati se Pardubice:) Do Pce "zlutaci" nepremavaji Premyslejte ;-)
Denik: No to nema chybu :-)) Tomas: Jojo, doplnim, neboj. Ale kdyz sjemse vcera flakal, tak ted se zase budu muset chvili ucit, ble :-) Radim: :-)))) Skoro bych rek, ze musis byt primo veselej :-)
Tak jsem procetl denik a teda vazeni, jako bych tam znovu byl :). Diky Zuzko, cist moje hieroglyfy, to muselo byt neco! Az je mi pri pohledu z okna na tu smradlavou Prahu smutno....
Tedka jsem koukal, ze neni aktualizovana galerie, kterou si vytvorilo Kure. Tak me napadlo, kdyz tak hezky doma sedis a blouznis z uceni, ze by jsi mohl nasazet par obrazku do teto sekce, at mame kompletni obsah ;)
Nepripominejte mi rano. Puvodne jsem mela v planu vstat na vlak v devet,ale asi to nedopadne....:( krasnou dobrou noc. Loucim se s Tebou, Praho, za tyden nashledanou!
Nj, taky to ted ctu po kapitolkach, zatimco predtim po stovkach stranek :-) Hold je to osvedceny, nerad se na poli literatury poustim do neznamych vod :-D
Co si takhle buknout lupen?:) Cena vicemene slusna 6 stovecek :)
Jednoducha rovnice-jine mesto + chlast= dobry zazitek jako v Berline:)
Navrhoval bych spise Plzen,z prosteho duvodu:pres den exkurze v pivovaru a pak presun do areny ;-)
Doprava: tam se studentama..zpatky pripadne vlackem :)
Misto konani-Plzen: Lordi + support: Interitus18.3.(streda) Hala Lokomotivy Pardubice 16.3. (pondeli)ČEZ Aréna, Pardubice
Narocnost vyjezdu: jen pro "otrle ozraly";-)
Srovnani: Pardubice za 590,- Plzen 660,- stejne bych volil Plzen,kdyby se jelo se studentama,usetrime za dopravu :) kdyby se chtelo vlakem,vyplati se Pardubice:) Do Pce "zlutaci" nepremavaji
Premyslejte ;-)