řekla bych, že těch posledních deset minut hrál Tomáš sám, protože už jsem taky byla úplně mrtvá (no, možná to bylo od toho smíchu :D)... ale cestou domu jsem se nějak zregenerovala. takže pánové, za tu vaši únavu může určitě pivo :P
...to bylo hustyyyy :-)) Nevim jestli jsme vic vyrizenej od hry, nebo od smichu, asi od obojiho ;-) Ale jako zlatej hreb vecera, kdyz jsme si poslednich 5 minut kutaleli micem po zemi usazeny do kruhu :-D
Nez jsme prisel domu tak jsme rikal, ze se te musim zeptat, co tvuj zkouskovy dvojden. Ani me pritom nenapadlo, ze to je vlastne finito ;-) Tak to gratulace, dvakrat!
Zkousku jsem dal, ale co je mi to platny. stejne me vylejou na ty blby klauzure ;-)
Tak to gratuluji, Tomáši, před tebou se otevírá brána do nové životní etapy, snaž se do ní vykročit pravou nohou a pamatuj si, že už není cesty zpět. Brána se za tebou navěky uzavře! :-D
Mno vidis,tak snad jen ti gratuluji k tomu,ze za pul roku Te ceka dalsi skola s nazvem arbait,ze ktereho si casem odneses 2 infarkty,dluhy a nic pekneho :)
Ja sel spat v 5 rano,je videt,ze nic nevydrzite:)