Nez jsme prisel domu tak jsme rikal, ze se te musim zeptat, co tvuj zkouskovy dvojden. Ani me pritom nenapadlo, ze to je vlastne finito ;-) Tak to gratulace, dvakrat!
Zkousku jsem dal, ale co je mi to platny. stejne me vylejou na ty blby klauzure ;-)
Tak to gratuluji, Tomáši, před tebou se otevírá brána do nové životní etapy, snaž se do ní vykročit pravou nohou a pamatuj si, že už není cesty zpět. Brána se za tebou navěky uzavře! :-D
Mno vidis,tak snad jen ti gratuluji k tomu,ze za pul roku Te ceka dalsi skola s nazvem arbait,ze ktereho si casem odneses 2 infarkty,dluhy a nic pekneho :)
Podarilo se mi uspesne dokoncit vsechny zkousky, co jsem na teto skole mel. Nyni me ceka uz jen ta jedna posledni, nejtezsi, ale to az za pul roku!!! TAKZE SLAVAAA!!!!
Omluvte moji prilisnou radost, paklize to nektere zaskocilo, ale dneska je proste den D. I kdyz je to zaroven hodne smutne, predevsim si uvedomuju, jak jsem starej, ze uz koncim. Nicmene ze skoly uz to chce pryc ;)
Zuzi: dekuji za prani a Tobe drzim jeste vice palcu a pesti na pondelni maraton!!!!!
Petr: Ehm, avataři to tak naznačují, ale tohle mě nenapadlo. Ať si to každý vyloží po svém. Ale doporučuji v tom nevidět žádné souvislosti. Prostě je změna ikonek pro zpestření diskusní stránky, aby to vyznělo nejednotvárně, ale naopak pestře, Petře :-)