Tak k postavickam, musim vas zklamat. Zuzka je prvni zleva a pavel druhy zprava, jestli chcete, dodam dukazy. Mate dost to, ze jsem Pavlovi musel dokreslovat nohy (ono spravne se ofotit, aby mi to pasovalo, to je umeni :))
Grafika je pěkná, ale jestli jsem "já" ta postavička úplně vpravo, co vypadá jako francouzský seržant z I. světový války, měl bych protestovat :-) Ale vypadá to krásně, moc krásně :-D
Pavel: Můj názor na tvou osobu ti je jistě zřejmý a není třeba to ventilovat veřejně :-D
TomaS: No stejne jako doted, me nedonutis nic delat dokud nebude po zkouskach, takze ted jeste tyden a neco to delat nebudu at by jsi sem dal cokoliv... :-)
Nehrot to, zmena je zivot... Treba az bude po zkoskach, tak se k tomu taky dostanmu... Alespon odparat to modry nebe a dat treba nejakou nasi real fotku... Mrknu pak jak je to delany - poslal bys mi ty obrazky, at je nemusim stahovat?
Jak jste si asi vsichni vsimli, je novej design. Proto prosim do diskuse u vyvoje (Ostatni) hazejte vsechny bugy, na ktery prijdete, nebo cokoliv, co byste chteli zmenit.
Radime,udelej mi kratasy a hezky oholeny nohy :)
Btw:Radime a ty nohy si mi delal od kolen,ci od pasu ?:)