Tak kupodivu, kdyz jsem si jeste pak na hodinku lehnul, tak jsem byl i pouzitelnej a mohl jsem jit do knihovny vratit knizky a zastavit se u brontosauru.
Ale, jak jsem to psal jiz drive, zadna produktivni cinnost to nebyla.
Zuzka: Sláva! Ať žije královna Zuzana! Teď, když má titul, budeme se muset my ostatní smrtelníci klanět :-)) Gratuluji, jenom je škoda, že podle stanov sdružení Iriador můžou se akcí účastnit pouze studenti na dlouhé studijní dráze s malou vyhlídkou k úspěšnému dokončení školy, takže... Bye :-D Chichichi, chachacha, chochocho! :-D No nic, musím jít konečně dopsat jeden úřední dokument... :-)
Asi to musi byt krasny pocit,ja az to dodelam,tak si dam 30 12-tek a pujdu rovnou do kytek :) Na nahrobku bude Mgr misto dobytka...hm a nebo budu Mgr dobytek :)
řekla bych, že těch posledních deset minut hrál Tomáš sám, protože už jsem taky byla úplně mrtvá (no, možná to bylo od toho smíchu :D)... ale cestou domu jsem se nějak zregenerovala. takže pánové, za tu vaši únavu může určitě pivo :P
...to bylo hustyyyy :-)) Nevim jestli jsme vic vyrizenej od hry, nebo od smichu, asi od obojiho ;-) Ale jako zlatej hreb vecera, kdyz jsme si poslednich 5 minut kutaleli micem po zemi usazeny do kruhu :-D