:)))))))))))) njn, ja byl u pinkasu,pak u vejvodu ,pak u mrcasu ..a na zaver happy meal :) jsem mrtvola vsech mrtvol :) a tralala debil ano jsem debil :)
Tomáš: Tak na facebooku jsou lidé s opičími mozečky velikosti hrášku, takže přítomnost sestry mě nepřekvapuje, ale co tam děláte vy, to nedovedu pochopit :-D Ale rozumím tomu, že chceš alespoň někde dostávat dárečky :-)
Jinak všem nemocným/nakaženým přeji brzké uzdravení ;-)
Honzo: Musim rici, ze jsi zaostaly. Jiz i tvoje sestra ma na facebooku profil. :D Jsem zaskocil do jedne skupiny, kam se pridal kamarad, co to jako je. No a koho nevidim, ze to pise do tamni diskuse. Verca. :)
Ne, narazel jsem treba na popis prvniho dne, co jsme se rozdelili a prichazejici a odchazejici deste, pochod v desti s moskytierou apod. Ale kdyz to tady tak pripominas, tak mam uz hafec daleko zajimavejsich nametu :-))
Teda, clovek by se tomu smat nemel... ale coz... :-))) ... Kazdopadne me staci zkouskovy a mam pocit, ze na me leze to samy, viroza neviroza :-)
Ad denik: Ty jo, to je tak huste psany, uplne jsem na to zapomnel. Dobra prace, autori, je to fakt ftipny ;-)
Jsem si rikal, ze bych kompenzoval svou absenci pri psani v norsku a nejakym jinym fontem popsal situace, ktery jsme na miste vynechali, nepopsali... Za prepokladu, ze si vzpomenu.
Zuzi: Mas pravdu, po precteni tech nekolika radku me trkla silna vzpominka. Umocneno to bylo jeste tim, ze se zrovna musim ucit na zkousku. Holt parada.
Jinak wallyball bude!! V sobotu v sest, paklize se nestane nejaka katastrofa.
Nazdarek, pokud by byl wallyball, tak bych urcite taky rad sel :) Jinak me postihla asi stejna choroba, co Toma a musim vam rici, bylo to husty (nebo teda spis naopak....ehm)
njn, ja byl u pinkasu,pak u vejvodu ,pak u mrcasu ..a na zaver happy meal :) jsem mrtvola vsech mrtvol :) a tralala debil ano jsem debil :)