Tak levne to neni,ale tak za celodenni zabavu..proc to nezkusit :)
Do pouti ale daleko.zacina az 1.5. myslim :)
Jiste,tak nepocitam vystreleni na gume,kde jdes jednotlive..a natahujou to s tebou 20 minut,tam je ta cena na miste(jinak by nemeli co do huby)..:) ale normalni atrakce jsou do 50 :)
Ekonomicke okenko..auticka prumerna jizda 5 minut,jezdi 20 auticek,cena/os 20,-kc za 5 min si tedy vydelaj 400,-kc ... na gume,kde to natahujou 10-15 min si vydelaj 200..takze stale jsou na tom hure nez auticka,tudis vyssi cena..ktera je na miste :)
hodina auticek vydelek:4800,-KC guma 800-1000,- kc navaznosti na to,jak je clovek tlustej a narocnost na natahovani :)
Ty uz jsi na matejske hodne dlouho nebyl,coz? Ja tedy taky ne, ale z doslechu kamaradu, kteri tam sli, to se mi protocily panenky.
Je pravda, ze retizkac a auticka, to je jeste levny. Ale treba takova horska draha - 1 jizda 120,- , pak nejake to vystrelovani na gume 200,- jednou. To uz zacina byt trosku drasticke.
Matejska pout: hm,ja tam byl naposled pred 8 lety a vystrilel jsem si tam 1,5 metrovyho medveda a malyho medveda cca za 2 litry:) Holt jsem postrach kolotocaru:)
Jana: Ja donedavna ani nevedel kde to je, a ty si tam uz zkousis bezky - to je nefer! ;-) Tomas: Ono to mas fuk, jestli sedis u stolu nebo lezis v posteli, kdyz musis tvrdnout u uceni :-/ Ad parba - za nejakej sport bych vrazdil. Pavel: Myslis ten polstar? :-)
Ale nechme toho. pujdeme na auticka a bude. Doufam, ze nas jeste ty kramy malinkaty uvezou.