Podarilo se mi uspesne dokoncit vsechny zkousky, co jsem na teto skole mel. Nyni me ceka uz jen ta jedna posledni, nejtezsi, ale to az za pul roku!!! TAKZE SLAVAAA!!!!
Omluvte moji prilisnou radost, paklize to nektere zaskocilo, ale dneska je proste den D. I kdyz je to zaroven hodne smutne, predevsim si uvedomuju, jak jsem starej, ze uz koncim. Nicmene ze skoly uz to chce pryc ;)
Zuzi: dekuji za prani a Tobe drzim jeste vice palcu a pesti na pondelni maraton!!!!!
Petr: Ehm, avataři to tak naznačují, ale tohle mě nenapadlo. Ať si to každý vyloží po svém. Ale doporučuji v tom nevidět žádné souvislosti. Prostě je změna ikonek pro zpestření diskusní stránky, aby to vyznělo nejednotvárně, ale naopak pestře, Petře :-)
Hm,ja mam cas mezi pulnoci a 4 nejradeji ,vsude je klid..je to nejlepsi doba na pripadne uceni..clovek doslova slysi,jak toto mesto spi :) Jen ja a par lidi z Kacerova je vzhuru:)
Ja chci chodit spavat, jak normalni clovek...:( A je to pouze v planovani. Hezky si rozvrhnout den - rano, odpoledne a vecer (zadna noc). Vidite, jak jsem v tom planovani spatna (doufam, ze mam u iriadoru za to bodik plus). Takze dobrou noc/resp. dobre rano.
Noc byla krasna a nadherna,furt jsem si musel otvirati okno a flasku vody:)
Pokud jsem psal neco o pivech po zkouskovym,to rusim :) Uz nechci ;-) To radsi pujdu do zoo,krmit velbloudy:)
Ad:facebook: rovnou si muzem udelat acconty na hnusimseti.cz :) Na facebook bych se neregnul,ani za uplatu :) Ad denik: ten si pak prectu,az budu ve stavu k tomu zpusobilem:)
Podarilo se mi uspesne dokoncit vsechny zkousky, co jsem na teto skole mel. Nyni me ceka uz jen ta jedna posledni, nejtezsi, ale to az za pul roku!!! TAKZE SLAVAAA!!!!
Omluvte moji prilisnou radost, paklize to nektere zaskocilo, ale dneska je proste den D. I kdyz je to zaroven hodne smutne, predevsim si uvedomuju, jak jsem starej, ze uz koncim. Nicmene ze skoly uz to chce pryc ;)
Zuzi: dekuji za prani a Tobe drzim jeste vice palcu a pesti na pondelni maraton!!!!!