Hm,ja mam cas mezi pulnoci a 4 nejradeji ,vsude je klid..je to nejlepsi doba na pripadne uceni..clovek doslova slysi,jak toto mesto spi :) Jen ja a par lidi z Kacerova je vzhuru:)
Ja chci chodit spavat, jak normalni clovek...:( A je to pouze v planovani. Hezky si rozvrhnout den - rano, odpoledne a vecer (zadna noc). Vidite, jak jsem v tom planovani spatna (doufam, ze mam u iriadoru za to bodik plus). Takze dobrou noc/resp. dobre rano.
Noc byla krasna a nadherna,furt jsem si musel otvirati okno a flasku vody:)
Pokud jsem psal neco o pivech po zkouskovym,to rusim :) Uz nechci ;-) To radsi pujdu do zoo,krmit velbloudy:)
Ad:facebook: rovnou si muzem udelat acconty na hnusimseti.cz :) Na facebook bych se neregnul,ani za uplatu :) Ad denik: ten si pak prectu,az budu ve stavu k tomu zpusobilem:)
:)))))))))))) njn, ja byl u pinkasu,pak u vejvodu ,pak u mrcasu ..a na zaver happy meal :) jsem mrtvola vsech mrtvol :) a tralala debil ano jsem debil :)
Tomáš: Tak na facebooku jsou lidé s opičími mozečky velikosti hrášku, takže přítomnost sestry mě nepřekvapuje, ale co tam děláte vy, to nedovedu pochopit :-D Ale rozumím tomu, že chceš alespoň někde dostávat dárečky :-)
Jinak všem nemocným/nakaženým přeji brzké uzdravení ;-)