Tomas: Neblbni, dole se hlasil o wallyball, az mi spadla celist a triskal pri padu o hranu stolu :-) Kdo by to byl rek, ze se toho dockam :-) Jana: Proc to takhle formulujes? Pak to vypada, ze jsme te tim micem minule trefil schvalne :-)
Ja jsem taky pro to, at je wallyball pristi tyden (ze dvou duvodu - kvuli statnicim je pristi vikend zabity a wallyball stejne kvuli zapesti hrat nemuzu). Takze strasidylka bych odsunula hezky, az po zkousce. A s Matejskou tedy pocitam (tesim se, az mi budete vystrelovat ruze - kdo trefi hezci;))
Koukam, ze poutovy atrakce dokazi rozvasnit diskusi.. :-) Osobne se domnivam, ze ani auticka uz nebudou za 20ku, ale co, projedem se, nabourame se a pujdeme na pivo ;-)
Jo, aby jsme nezapomneli, kdyz uz teda probirame ty dospelacky temata, tak jsme chteli jit do toho muzea strasidel. Vypada to pekne ;-)
Ano !HODINA! auticek,kde zabava je vyssi Te vyjde na 240,- a jeste k tomu se nepoblijes :)
Vystrel na gume znamena 200 v haji plus vybliti jidla..takze naklady stoupaji..,protoze si budes muset koupit novou svacu za 100,- a jeste vecer ti bude spatne:)
Jana: Proc to takhle formulujes? Pak to vypada, ze jsme te tim micem minule trefil schvalne :-)