[Zuzka, 15:21, Petřínská bobovačka]:Nu- ja tet trochu z tym bobovanim vaham... obavam se ze nebude dost snihu - aspon pred blue housem to vypada mizerne;-)
Tak já bych navrhovala srazík v pátek večer kolem osmé dole u lanovky na Petřín. Lopaty a igelitky s sebou. Nepromokavé gatě výhodou. Pak se můžem zajít jako posledně ohřát někam na grog.Hodí se Vám ten páteční večer?
Toz pekny program se tu na vikend rysuje.My jeste nemame zcela jasno, jestli nepojedeme do Krkonos, takze zatim nemohu rici neco jisteho.Jeste dame vedet.
[Radim, 16:02, Lyže]:Jo, to zni urcite dobre, premysleli jsme jen, jak to do toho vikendu vsechno narvat :-/[Máma, 23:57, Re:]:Moninec je pry good. Slysel jsme o tom vypravet a udajne je to pry blizko.
[Zuzka, 11:18, Snížek snížek bílý sníh]:Zrovna dneska jsem myslela na to, že by bylo fajn si to zopakovat :-) Nicméně co se víkendu týče, zatím moc nevím, je možné, že pojedu pryč... Ale když budu moct, ráda se přidám.[Radim, 16:02, Lyže]:A nejel by někdo do Monínce stejným způsobem? Máme s Peťou poukaz, tak se tam musíme vypravit, i když by to spíš bylo až ten další víkend, případně později.
[Radim, 16:02, Lyže]:ja jsem se te naopak chtela zeptat, jak jsi na tom s casem cca za 14 dni. Chtely bysme zase s Ivcou na kratko do Alp. Tento vikend jeste nevim. Pobavim se doma s Petou,jak jsme na tom- meli jsme mit relaxacnedohaneci vikend.
[Tomáš, 12:33, Re:]:Přesně! Už jenom z toho plánování se člověk může těšit. Hledat si informace o destinaci a nechat se víc a víc zlákat.A teď Honzo nemyslím, že si nalinkuješ \"první den dojdeme z bodu A do bodu B...\" ale i kdyby nic jiného, musíš se už do toho bodu A nějak dostat, to znamená vymyslet cestu. Teď takové Polsko, to je přece jen trochu široký pojem, takže si musíš určit oblast, kam chceš docestovat. Pak si musíš vymyslet, co s sebou, protože zrovna překvapení, že ti budou chybět náhradní trenky, není nic moc ;-) a jídelníček. a tak... :-)
No tak ja jsem nadhazovala pred Tomem nejaky spolecny vecer - zahrat si treba spolecenskou hru. Nebo zajit treba do kina a pak pokecat, uz jsme se zase nejakou dobu nevideli.Pripadne bych byla i pro badminton, ale asi bych kotnik nemela pokouset:(Takze planovaci, hlaste se. My ostatni se budeme jen tesit:P
[Lucia, 15:59, Re:]:Spravne, udelej si printcreen! ;-))Jinak jo, no, nesmi se to prehnat, ale aspon vis, na co se muzes tesit...[Honza, 16:00, Kuk :-)]:Lucka s tebou nesouhlasi, to je jen preklep, mluvi z ni euforie, ze si Tomas nahral ;-)[Zuzka, 15:33, Re:]:to nevydrzis! ;-)