[Petr, 14:09, Re:]:Hmm,ale jak vidim, ze planovaci uz jsou stanoveni, tak mozna vyzkousim ten Honzuv styl pozorovat pouze z povzdali:) A pak se jen nechat provest kompletni dovolenou. Asi ne, jdu googlit Gdaňsk.
[Tomáš, 12:33, Re:]:Souhlasim s Tomem, uz jen to planovani pro me znamena, ze se tesim, az tam budu.Jinak si dovolim pripomenout, ze ne vsechna prekvapka jsou mila -napr. ty strevni proti, kterym se branit prave peclivou pripravou (Smecta s sebou po kilech:))
[Tomáš, 12:33, Re:]: Ze mě plánování vysává veškerou energii, takže tím nežiju, energii čerpám z neočekávaných zážitků, které se neplánováním nedostavují. Je to začarovaný kruh :)
[Honza, 12:32, Re:]:Já bych řekl, že ve své podstatě si tu dovolenou užíváš už při plánování. Právě tím pak žiješ a z toho čerpáš kus energie :)Nicméně souhlasím, je nutné mít i místo pro překvápko.
[Petr, 10:33, Re:]: Co je dneska levné...že? Časově je plánování dovolené dražší než samotná dovolená a kromě toho se nemohu těšit na nějaké překvapení, když mám všechno nalinkovaný :)
[Radim, 11:25, Re:]:Tohle uz jsem tusim jednou slysel.. ;-)[Honza, 10:19, Re:]:S takovou se ti to znacne prodrazi ;-)[Máma, 16:33, Re:]:Tak my uz ho obesli (jsou tu nekde fotky), tak ted ho jeste vyjit ;-)
[Máma, 16:33, Re:]: V Polsku je hlavním cílem Gdaňsk a okolí, nejspíš písečné duny nebo co to tam je, s Ewou potom další města se zastávkou ve vesničce Kostry. Vlastně to ještě nemáme tak úplně naplánovaný, teď máme únor a je ještě spousta času na dořešení detailů. Pro začátek, zhruba do konce května, alespoň mně stačí vědět, že jedu do Polska :)
Moje letni dovelena je jasna - smer statnice :) Asi bych nemel opakovat Kazachstan a dorazit do Prahy 4 dny pred statnicema :)Ale nechavam si pravo veta :)
[Petr, 22:32, Re:]:Ahá. a co konkrétně v Polsku? :-) USA je zajímavý cíl, viděla jsem nějaky popis treku skrz některý z národních parků, úplně mě to nadchlo. No, schovám si to na doby, až budu vydělávat těžký prachy :D Ale Mont Blanc zní taky dobře, viděla jsem fotky kamaráda, co tam byl, taky jsem jen slintala...[Radim, 11:25, Re:]:Docela mě oslovily Nízké Taury v Rakousku. Podle popisu se to dá přejít (ne jako Švýcarské Alpy :D)... Tak nějak jsme se dohodli, že potřebujem cenu dovči srazit co nejníž, takže třeba takové Norsko nebo Pyreneje si musíme nechat ujít.A jinak hodně štěstí v práci!
[Petr, 22:32, Re:]:Práce a spánek no. Krom toho už nic moc nestíhám. Uvidíme. Teď dokončujeme ten klíčový krok, kvůli kterému jsme tu už od července. Pak se tu buď něco změní, nebo prostě jdu. Mám svojí práci rád, ale tady to nabralo fakt už hodně ujetý směr.[Máma, 19:14, ...]:A našla si něco zajímavého? ;)
Zdravime z Luhacovic. [Radim, 17:36, Re:]:A jak teda dychas? Je pravda, ze jsme o tobe dlouho neslyseli :-([Máma, 19:14, ...]:[Honza, 20:02, Re:]:No my se chceme urcite na nejakou dobu pripojit k Honzovi a Ewe a do Polska a pak se uvidi. Chteli jsme dat USA, ale napadlo nas konecne zmaknout Mont blanc, tak jest to otazkou...
[Máma, 19:14, ...]: Ewa & já to vidíme na Polsko, i když je otázkou, jak dlouho tam budeme a jestli to chceme pojmout jako hlavní dovolenou tohoto roku :)
Čistě pro zajímavost... máte už nějaké nápady na destinaci letní dovolené? Ne že bych předpokládala, že byc se přidala, určitě to zase bude zoufale mimo můj rozpočet :D ale jen mě to zajímalo. Dnes jsem místo psaní začala hledat nějaké zajímavé cíle...
[Petr, 19:10, Re:]:Ja te SuDoku zpracuju, ze z tebe bude mala mrizka.Nicmene - trapi te neco? jdem do toho... uz jsem si sehnal lih a mohu praktikovat jehlicky.