To je zprav ;-)[Máma, 15:50, Re:]:Jo, to je zacarovany kruh nervozity z odkladani ;-)[Tomáš, 10:21, Re:]:Jo, ty porad slibujes ze budes na nekoho praktikovat SuDoku a porad nic :-D
[Tomáš, 15:46, Čtvrteční odpoledne]:Píšu, píšu... Jen se bojím, že mi to vedoucí hodí na hlavu, protože jsem hooodně dlouho nebyla na konzultaci a čím víc ji oddaluju, tím víc se jí bojím :D
[Zuzka, 22:28, Východ-západ]:Velmi diplomatická odpověď, jen co je pravda :)Neboj, Zuzi, nebudu se hněvat, když se přikloníš k pravdě Honzově. Vždy jsou možnosti a když nezvolíš tu mou... tak se kouleZemě točí dál. :)
Tak děkuji za nabídky. Jelikož bych si nerada rozhněvala příznivce východní resp. západní medicíny tím, že bych se přiklonila k západní resp. východní medicíně, zkusím pokračovat dál svou střední cestou - nechat ten kotník zatím být:) Myslím, že se o něj celkem pečlivě starám, pořídila jsem si kvůli němu i střevní chřipku s horečkou, jen aby byl důvod zůstal ležet dva dny v posteli. Menší otok se tak ještě trošku zmenšil, což kotník jistě ocenil.
[Zuzka, 18:28, Re:]: Nebo můžeme aplikovat modlitbu k Bohu a přímluvu k svatým za uzdravení, kdybys byla nakloněna západní medicíně ;) (účinek bude jistě podobný, řekněme rovnou lepší) :))
[Máma, 17:55, Re:]:Aha, vidis. Ja to mazu Octanem. Wobenzym hmm....ten mame doma[Petr, 18:12, Re:]:Pardon, resp. Peta ma:)Jani a myslela jsi ty prasky nebo existuje i nejaka Wobenzym mast?
[Zuzka, 17:28, Zdravicko]:Nj, nějakou dobu trvá, než splaskne. Ale měl by to urychlit Wobenzym, jestli znáš. Ten je teda drahý jako prase, ale měl by působit na všechny možné záněty a otoky v těle...
Tome, diky za optani. Kotnik se ustalil v mirne nateklem stavu. Nicemu to nevadi, jen vyrazit dobyt Everest si s nim jeste asi netroufnu. Jinak chripka je svinstvo, zvlast ta strevni:))
[Honza, 14:46, Re:]:Ale slo ti to, byl jsi zpoceny :-D Ne, sry, protahla se rodinna oslava... A to me jeste zuzka navigovala nerychlejsim spojem - mel jsme podporu jak zavodnik na Dakaru ;-)
[Tomáš, 13:15, Re:]: Je to můj smyšlený pseudonym pro registraci k společnostem, u nichž jsem si jistý, že mou pravou totožnost nemusejí znát :)Nerad to říkám, ale musím si postěžovat, že včerejší badminton byl poznamenán nedochvilností dvou nejmenovaných účastníků. Čtvrthodinu jsem tedy hrál sám se sebou jen velmi obtížně :)