[Honza, 20:15, Kuk :-)]:Jak jsi prisel na toho Kratochvila?? :)Jak jste si zahrali, panove a damy?Co vubec ty, Zuzi? Jak uz fungujes s tim kotnikem? Zaroven drzim pesti, at se brzy uzdravis. Chripka je potvora.
[Petr, 17:19, Re:]:Dekuji Petre, velmi me to \"potesilo\"- ackoliv doufam ze nove kolo bude tou motivaci aspon si je vyskouset:-P Verim ze Honzik to dokaze!!!
[Zuzka, 21:13, Tak vůbec]: Jistě, výlet na Karlštejn bude zajímavý :)Nu, čtvrtky nejsou zrovna ideální pro návštěvu hospody, když v pátek se musí ještě do práce... to zase bude den na práškách :-( :-)
Lucko, taky se připojuju (i když se zpožděním) ke gratulaci! Věřím, že diplomka už nebudou takové nervy a půjde ti to rychle.Pokud jde o badminton, tak já se asi ještě nepřipojím, nějak si tím kotníkem nejsem na halu ještě jistá.A ty jo, málem jsem spadla v práci ze židle, když jsem se napodruhé přesvědčila, že Honza si skutečně pořídil nové kolo. Ale samozřejmě tuto novinku vřele vítám - na jaro jistě obnovím mé časté výjezdy na Karlštejn (nikde jinde to neznám:))
[Honza, 08:31, Re:]:ROFL :-))Mam spinavy auto, ale nemam na jiny ;-)[Ewa, 12:59, Re:]:Nj, to mohlo byt bez kola problem ;-) ale neboj, ono to nebude ted o nic snazsi :-D[Honza, 13:28, Re:]:To pak prikoupis ;-)
[Tomáš, 08:17, Re:]: Staré kolo (asi z roku 1998) mi přestalo vyhovovat, je zabarikádované ve sklepě a stále špinavé :) A tak jsem šel, uviděl a koupil nové a čisté kolo. Ewička je nadšená, zvýšila se o 100% šance, že spolu letos alespoň jednou někam vyjedeme :) Po nákupu jsem se radoval jako školáček, navíc jarní podvečer lákal k projížďce, což se v zimním kabátu a těsných džínách ukázalo jako nemožné :)