[Tomáš, 13:19, Re:]:Tak ja bych treba po pingpongu taky chtela sprchu. Zitra ale jedu s kamaradem na skaly, takze se k vam nepridam, ale nedalo mi to Petu nepodporit:))Ale urcite bychom chteli dorazit vecer za vama na pokec, tak kdyz by byla hospa nekde v centru, bude to super.
[Petr, 12:33, Re:]:Ty jsi tou sprchou strane posedly. Tak jednou vydrzis... nebud cimprdlik. :)[Máma, 13:07, Re: všechno]:Ja ti dam vedet, Jani. Pujdeme urcite, zalezi pouze na miste. To jeste s Radimem rozvrhnem.Ad plavani: nooo, to zni taky zajimave. Nicmene, Jani, ty bys pingpong nerada??
Skoro si to tu nestíhám číst, protože už jsem zase jednou nohou z baráku, ale koukám, že máte velkolepé plány. Ráda bych se přidala, ale je to se mnou těžké... Kdyžtak mi písněte na mobil, jestli se dneska někam vydáte, ale nevím, jestli mi to vyjde. A jinak co se týče zítřka: nechcete třeba jít plavat? To je takové koleno-friendly...
[Honza, 11:32, Re:]:Jo, meli jsme dilema, zda kolo nebo badminton. Premluvila jsem Petu, ze kdyz je tak krasne, tak prece nepujdem do haly. Takze dneska to asi nestihame:( Ale domluvme se treba na nedeli, slo by to?
[Tomáš, 09:46, Re:]:Ping pong zni fajn. Jen kdyby to bylo nekde, kde je sprcha, aby to clovek mohl hrat poradne, bylo by to fajn ;-) I kdyz na druhou stranu - ja se ani netrefim ;-) [Tomáš, 09:35, Re:]:Lodicky bych klidne dal - ma byt tak hnusne? [Tomáš, 09:29, Re:]:Tak mi pak dejte vedet misto, jo? Doufam, ze mi to vyjde. [Honza, 11:32, Re:]:Taky jsme to navrhoval, ale momentalne jsme v trochu lazarovitym stavu jak to sleduju :-(
[Tomáš, 09:29, Re:]:My jdem dnes odpoledne s Petou na kola, takze bychom mohli dorazit pozdeji, az se vratime. Myslim tedy do nejake te hospody. Lodicky urcite doporucuju vzhledem k predpovedi jeste na dnesek, mozna to ani nebylo mysleno na sobotu.