[Pavel, 07:47, ....]:Takze rezervace je na dva kurty od osmi do deviti dnes vecer.Jestli se chce pridat jeste nekdo jiny, hlaste se, zkusim priobjednat dalsi.
Jen vypichuji vcerejsi navrh Zuzky ohledne pinkani.Pujdem tedy vecer? Jdu tedka na testik a vecer bych si klidne pinknul, Honza nebyl proti, Zuzka teze...Budu tady kolem 15 hodiny, snad se domluvime a pujdem pinkat:)
[Petr, 13:56, Re:]:Aha peso, no tak to vymyslime vecer a zitra rano vyrazime, ne? Pamatuju si, ze se mi libily fotky od kamaradu (Aldy a Waldy) z Kokorinska tusim.
[Zuzka, 13:34, Re:]:Myslel jsem peso, radsi ;-) A spat klidne muzu :-)))Edit: Jestli si myslite, ze se vydrzim divat jak parite badminton, tak to teda nevydrzim ;-) To si nechte na utery :-D
[Petr, 12:07, Re:]:Cyklovylet do AmerikyJen nevim, jestli si budes moct troufnout na kolo. Jaky vylet teda mas na mysli?Jo a v tom pripade, ze nepojedem nikam pres noc, tak jsme mohli dat druhe kolo badmintonove ligy (Peta by teda nebyl nasazeny, mozna jen jako kibic).
[Zuzka, 09:48, Re:]:Ahoj, neco bych podnikl, ale jak me dneska opichali :-) tak mi vyhrozovali ze nemam nic delat (5 dni, 2 dny urcite), muzu mit teplotu a dalsi blaboly, takze bych potreboval neco na pohodu ;-)
[Pavel, 08:11, Re:]:Hm hm hm. Takovy narychlo plan me vcera napadl dvoudenni prechod hrebene Krkonos. Ale neni to domyslene (prijezd, odjezd, nocleh) a navic se nam to nakonec moc casove nehodi. Peto, co ty teda na to, kdyz tu mame jeste dalsiho zajemce.
[Zuzka, 10:59, Re:]:Ja bych na vylet i jel, je to taky moje posledni prilezitost :)..ale spis ze soboty na nedeli, v pondeli mam zkousku, pak posledni vysetreni na plicnim a trada na Frantisek:/