[Honza, 15:48, Re:]:Nejde o vyparovani te druhe postavy, ale ty mas fyzickou konstrukci typickou pro buznu- hubeny, maly, vlasovy strih dle vzoru Petra Muka :) Nosici jasne a pestre barvy na obleceni - videls nekdy teplouse v cernem se 100 kg ?:) Ja ne :D
[Pavel, 15:45, Re:]: Ano, to bych vypadal i teď o víkendu, kdybych byl s tebou v jedné loďce, ale pokud půjde víc lidí, můžu jít do loďky s někým jiným. Třeba s Tomášem si jako teplouš připadat nebudu :-)
Trochu offtopic (a nejpíš mířeno převážně na Tomáše) - nemáte doma někdo nějaké vozítko typu menší kolečko nebo takovou tu konstrukci na které důchodci vozí tašky či cokoliv podobnýho? Abych osvětlil, potřebuju z bytu vyvézt pytle se sutí a ty jsou těžký jak kráva (tak, že jsme rád že je přetáhnu z jednoho rohu místnosti do druhého).
[Zuzka, 23:26, Re:]:[Petr, 09:33, Re:]: Ha, takže mám ještě šanci! :-))[Tomáš, 10:44, Vikend, konkretne sobota]: Ještě nevím, počkám si, nerad bych se připojil k aktivitě, která by po jejím upřesnění vzbudila celkový nezájem, ale slib mě nutil se účastnit :-D
Krásný den, lidičkové, ať vám slunce na cestu svítí.Říkal jsem si, že bychom mohli v sobotu odpoledne/večer uspořádat aktivitu, při které bychom se sešli a užili si i legraci.Kdo má v sobotu čas, je tu v Praze a okolí a má hlavně chuť se zapojit?Co se týče konkrétní aktivity, tak ta bude upřesněna později, dle zájmu. Pokud by však měl někdo osvícený nápad, šup sem s ním. Jen poprosím, co se týče pohybových aktivit, zkusme vymyslet něco méně kolenově náročnějšího :)