[Tomáš, 07:30, Re:]: Babičce se v tomhle počasí špatně dýchalo, navíc byla poněkud převodněná, měla hodně nateklé nohy a tak... už je na tom velmi dobře, pár dní tam ještě poleží.[Zuzka, 10:59, Re:]: V pohodě, mně taky sposta věcí nedochází :-)Jestli bouchne víkendový výlet, mohli bychom jít aspoň na badminton, když už mám veškerou výbavičku, tak to přece nepověsím na hřebík :-)
[Radim, 15:32, Re:]:Jo, my tam byli pred trema tydnama, ale to jsme si rekli, ze otevrou druhy okruh a ze by to mohlo byt zajimavy. Mozna by jsi se zmenou i uspel (i kdyz zase tam byla ta rezervace.. :-/
[Petr, 12:19, Re:]:Karlštejn, Kokořín, dyť je to podobný :) Ono to bylo takový blbý, že jsem to tu moc nesledoval, bylo hodně práce, ale pár dní předtím jsme si řekli, že bychom někam jeli. No ale Karlštejn nás úplně nazaujal a přijít najednou s tím \"Hele nechcete vlastně někam úplně jinam\" mi nepřišlo jako moc inteligentní nápad. Příště se rádi zase přidáme :)
[Tomáš, 10:19, Re:]: Jen pro dovysvetleni, na kamaradovo doporuceni to sice je, ale volne pristupne pro kazdeho:-) Je to vodacky klub http://www.alsak.cz/Jinak co se tyce akci jsem na tom asi jako Janca, pro kazdou spatnost, ale s casem to bude bohuzel horsi...Pekný slunenčný den
[Radim, 09:44, Re:]:Nj, to jsou ti, co si spletli hrad :-D[Tomáš, 10:19, Re:]:Vodu klidne, ale po minule zkusenosti jsem jen pro neco na pohodu, tzn. Sazavu ;-) Aneb navrat na zacatek ;-)[Radim, 11:43, Gril...]:Sounds good ;-)
[Tomáš, 10:19, Re:]:Přesně, taky jsem o tom uvažovala, jenže jsem se to zatím neodvažovala nadhodit, protože vím, jak jsem na tom s časem :DAle zvlášť na jednodenní sjezd se čas určitě najde. V červnu :-)
[Zuzka, 10:17, Re:]:Ono se to Lucce podarilo sehnat pres jednoho znameho, ak jsme si rikali, ze to vyuzijeme a dame si prvni jarni.S tim me napada, ze bychom se na iriadorskou vodu taktez mohli domluvit - byt i ten jeden den, coz by jiste bylo super.
[Tomáš, 10:13, Trek]:Jo, ted jsme jeli kolem Sazavy nekolikrat na chatu a taky jsem si rikala, ze bych si ji tento rok zopakla. Ale asi jen jeden den - tu finalni cast.
Nu, coz o to, nabidka je to velmi lakava.Jen mi s Luckou jiz mame na sobotu a nedeli program.Kdyz vse pujde dobre, tak bychom se meli plavit po sazave.
[Tomáš, 07:57, Vylet]:Nam se plan povedlo splnit, jelikoz jsme si nestanovily extra velke vykony. Dojet na hrad, dat si obcerstveni, ochladit se uvnitr hradu a pak po jidle vlackem vecer zpet:)Jinak co ten Petuv navrh na trek pristi vikend. Zatim to zaujalo asi jen Honzu.
Krasne slunecne ranko preji.Jakpak se vam vydaril vylet? Povedlo se dojet tam i zpet?Ad Inheritance: Joo, Honziku, nebudes prvni :) Ja uz mam ctvrtku za sebou.