Jo, znam to, kdyz holky maji termin zkousky prede mnou nebo uz maji hotovo z leta a ja jdu az v zari apod. Je to humus, ale snaz se soustredit na sebe - zitra uz to budes mit taky za sebou.
byl super. Ehm tedy na Traunstein. Ted v praci jsem rada, ze se dobelham na zachod, nedej boze jit znovu na obed ty tri patra dolu. Uceni muceni: Kluci, myslim na vas. Drzte se, i kdyz nervy pracovat asi budou. Budu drzet palecky na stastne otazky na pisemnou i na ustni!
Chapu... vzdyt vemte si co jsme delal ja ted poslednich 14 dni - uz jsme mel vyrizeny vetsiny formalit pro prestup a dalsi scenare. Treti pokus je treti pokus.
Ale jak jste rikali - komise nevypadaj zle, na to ze mate uz bakalare za sebou jste tomu venovali vic casu nez zuzka :-), tak ted je to fakt o stesti a to neovlivnite. Takze my ostatni budeme proste drzet palce!
To je jiste, naslapnuto mame dobre. Ale ty nervy porad jsou :) Musim rici, ze tady se krasne vidim v tvoji pozici, kdy jsem ti rikal, ze tu klauzuru mas :D
konečně se udělalo venku hezky:)já si posledních pár dní přišla jako když žijem někde v severní americe a nastala tornádová sezóna.tornádo jsem neviděla ale bouřek jedna radost! užijte si víkend, já se balím do hor a příští sobotu vám snad zamávám z gerlachu:)
Radim: Uz jsi se z toho vyspal a stravil to? :-)