padlo tady něco o sportu. já bych se možná mohla přidat, ale zatím nic slíbit nemůžu (budu v práci a tak). každopádně v případě, že bych se zúčastnila, tak bych trošku chtěla urgovat tu blikačku a kompas :-)
Ali: tak gratulace ke konecnemu usazeni v novem;) Ucebni krouzek: At to jde! Sport: pokud o vikendu, tak navrhuju sobotu nekdy odpoledne (vecer uz jsme pryc). Nedele vecer bude u nas podle me asi zabita, pze podle planu budem teprv kolem seste-sedme nekde v Budejovicich.
Zdar, tak zase Vas po nejake dobe zdravim a hlasim, ze jsem tak nejak definitivne prestehovanej v Jablonci. Tak doufam, ze se dostavite na nejakou tu kolaudacku, mista na prespani je tam dost :) Caf :)
Zzuzzka
- 14:11 09.06.2009
Jeste se tu neco probralo k zivotu. Tak jak ten zivot jde? Ja se ucim davat si budika na sestou ranni a v pul sedme se nejak vykopat z postele. A co vy?
díky radime, že jsi to sem za mě postnul! já bych na beach moc ráda, ale časově nestíhám, na turecko se ale přidám na stopro..je třeba to nějak pořešit než se červen přehoupne přes půlku a my už budem pomalu odpočítávat poslední měsíc před odletem;) mohli byste eventuálně už na tu pátou?
Jsem uz hold moc starej-