Dat od peti volejbal a po nem pripadne pokec, resp. opacne? Tak me napada, ze mozna je pozde na rezervnuti volejbalu (na Pankraci by to slo snad pod strechou) na zitra odpoledne, ale uvidime.
Kvuli tomu beachi to davam sem. Peta psala, ze muze, jen by rada do Brna nejak rozume, tak ze kdyby to slo treba od 5ti, ze by to bylo super. Mne je to celkem jedno, co u vas?
Zuzka: Ja muzu spis v sobotu. Psal jsem jeste Pete, jak je na tom s tou poradou na Turecko. Ze bychom to kdyztak nejak navazali??? Akorat je blby, ze cely vikend ma byt hnusne (nebo je to indoor?).
Tak mam za sebou uspesne slozeni retoriky..ale musim rici,ze jsem poprvy vytek...100 oci na me cumelo a ja zcela zapomnel text...ale na stesti jsem to okecal z hlavy, mam dost:)
Uz vim,jak probiha mrtvice..dneska jsem ji zazil trikrat:))
jsem zpět doma:)byla to parádní hra a taky moje svaly to druhý den náležitě pocítily!(to je tak když je zkouškový a svaly mi tuhnou a tuhnou:-) ale už ne na dlouho;) a za janu posílám pozdrav.odpo na nás vzpomínala na petrových kamenech a v tu dobu já ve vlaku jí to táák zaviděla!
Taky jsem si vcera vyborne zahrala. Viditelne se zvysuje i kvalita hry! (az na me smece:() Honzo, vydrz to nejak, za par tydnu uz mas padla a to je motivace. Tome, tesi me, ze si ze me nemuzes utahovat sam moc dlouho;) Zatim se budu jen ucit, takze dneska prace v pohode.