Tak jsme si sli zahrat. Meli dokocne volnou i druhou hodinu. Po peti minutach hry jsme sli zrusit vyprosenou druhou hodinu. Trenovali jsme (to ted budem delat casteji, je to super vec). Pak Thomayerka - prohlidka stada muflonu. No a zakonceni probehlo v Cibuli pri hodnoceni vecera ;-) Pavel musi elevovat a ledovat ;-/
Petr: to vis, musi byt na co se vymluvit, zejo. ;)
Zuzi: hehe. Tomu se rika informovanost. Kdyz se neco nedozvim ja, je to naprosto normalni, ale kdyz si to nereknete ani mezi sebou v jednom byte... muhahaha.
už jsem zase zpátky ve vodách virtuální komunikace a spřádání plánů do hor:)protože jsem vám dneska dala zkoušku z občana!!!!!!!!!!! aůůůůů já jsem ráda..berte to jako spam a moc nade mnou nekruťte hlavou:)
Hm,pokud bude lit..tak to moc cenu asi nema,na tech sutrech by se clovek neudrzel :/ pripadne tam vyriznout alternativu..a vyjit si na tu zbojnickou chajdu ..a uvidi se podle pocasi..
vec cislo 2: chtelo by to mozna pujcit helmu ;-) tedka jsem cetl nejaky popis a pry se to tam drobed droli :) nechtel bych prijet se sutrem na krku :) Zkusit Hannibala?:)
Ja jsem tam byla pred dvema lety, hezka a zajimava podivana. Akorat japonsky tanec nedoporucuju, resp. bych to spis nazvala modni prehlidkou nez tancem.
Pavel: Sadlo mi icq a nechce se mu naskocit ;) Jo, brnknout by to tam chtelo no. Ale otazka je co to pocasi... Tomas: Tak to nesvadej na statnice... bud chlap a rekni to na rovinu!! (hehe, delam si srandu, jen ab nedoslo k nedorozumneni :-)
Tak pracuj trochu dyl nez do tri a pojed taky ;-) Jeto fakt presne na dva dny - v patek mame vsichni jeste povinnosti a v pondeli Zuzka nastupuje do prace, tak musime uz odpoledne v nedeli odjizdet. Takze je to fakt cista dvoudnovka.
Stale se potvrzuje, ze tento sport je jenom pro tvrdaky :D
Petr: Ja vim, ze jsem psal mnohokrate za sebou, ale nemohl jsem si to odpustit ;)