Jsem od hlavy k patě ponořený v gotice, ale hrozně v tom plavu, topím se! Saint-Chapell! Rayonantní gotika! Styl Ludvíka IX. Svatého (1214-1270)! Proč si to jen nemůžu zapamatovat?!
Promin Peto ze jsme nesel delat soucast doprovodu, ale museli jsme to tu trochu zkulturnit - v loznici byly zaparkovany kola apod ;-) Jo a barva se nakoned umoudrila a uschnula na prijemnem odstinu - takze nic ruzoveho :-))
Doufam,ze stihnem dorazit na cas. Mame na zitra naplanovanou dalsi etapu rekonstrukce na Kacerove;) Cili az prijedou dva lidickove totalne zmaceni v tmave cervene barve, budem to my;). Krasnou dobrou noc vsem.
tak zítra se na vás těším..nechte pak chvíli posedět?;)znáte to, mé spoje jsou do brna už nočního charakteru, tak jsem koupila studenta na půlnoc.vydržíte se mnou vidte,prosíím;)
A na jistotu by se snažili mé pozdní mastné večeře zakázat jenom z čiré závisti, že oni si sekanou před půlnocí nemohou dovolit s ohledem na své zdraví. Jistě, celý život jedí zeleninku, kus pořádný masný flákoty poznali jenom přes bohatě uzenkami vyšňořené výlohy řeznictví a uzenářství, ale na nákup bůčku jim nezbyla odvaha. To se oni báli. A teď po mnoha létech strávených mimo jiné na mrkvi anebo ještě chutnější ředkvičce, se snaží zkazit jídelníček nám ostatním šťastlivcům, tvrzením, že jíst na noc sekanou je nezdravé. Fuj! Že jim není stydno. Ještě jsem nepoznal nic krásnějšího, než okamžitě po večeři ulehnout s napěchovaným břichem do postele a mastné rty si otřít do polštáře :-D Ou, to jsem se zase pro jednou nechal unést. Jsem si jistý, že jejich poslední útočným argumentem bude moje nadváha. Ať si mě tedy zváží, když jim to udělá radost. Pravdou však stále zůstává, že kalhoty mi padají i s utáhnutým páskem. Proto bych se nedivil, kdyby mi nakonec napsali recept na kilo bůčku denně a vždy před spánkem :-) Dobrou noc :-)