Ja tedy jenom sedim a cumim. Nejak me to uceni zmohlo. jeste jsem premyslel, ze bych sel treba plavat, ale zase sem se nazral pred chvili, to by slo akorat ven :((
Tomas: Uz to presahlo unosnou mez a je fakt ze na siti se chovame vsichni jak prasata. Cimz ale nechci rict ze za zraneni muze jen tohle - jsme taky dost levy... :-)
Jana: skolni vylet? Kam presne?
Jane
- 14:38 28.05.2009
měla jsem tam trochu prodlevu... takže můžem hrát :-)
ale nesmim se zmrzačit, protože druhej den jedu do Jeseníků!
Jane
- 14:36 28.05.2009
jeje, Pavle, ať se ti to dá brzo do pořádku... to je holt jeden z nejběžnějších volejbalových úrazů. ale ts, já ti dám že mě zastrašíš :-) to je prostě přirozený respekt volejbalisty k síti ;-)
Péťa: v neděli bych na wallyball klidně zašla, teď stačí přesvědčit Toma :-)
Je zajimave, jak se najednou diskutuje o dodrzovani pravidel. Nicmene je to krasna paralela s kdecim v ostatnim realnem svete. Jednou se nekomu neco stane a hnedle je kolem toho humbuk. Chci videt, jak se to bude dodrzovat za dva/tri mesice :)))
Co se tyce nedelni hry - jdu do toho!
Jinak tedy, Pavle, necht se to zhoji velmi rychle.
Zatim chceme s Petrem vypadnout i pres tu predpoved pocasi nekam do pryc, takze bychom se nezucastnili.
Ad zraneni: Je to s nama spatne. Fakt toho bohuzel neni malo, ale pokud pridame pred hru to rozehrati, tak by se nam mohla zlepsit technika a treba by tech zraneni fakt ubylo.
Ja se v nedeli z technickych duvodu nedostavim :))
ja jsem pro ;-) neco na tom bude,ze se clovek uci z chyb..jako tech rentgenu po nasich hrach zacina pribyvat..zuzka,tomas vykastrovanej a obesenej,par prstiku v haji a tedka zas ja:) Jedinej Radim jeste nic nemel,dorazte ho priste:D
Pavel: jj, na siti je dulezite si umet vybudovat respekt (ze jo Tome? :)). Jinak doufam, ze zacneme hrat i na to sako, docela me ty zraneni desi. A co se wallyballu v nedeli tyce, jsem pro :D
a já jsem vám rovnou chtěla navrhnout jestli byste nešli na wally v neděli k večeru, ale když vidím jak to odnes pavel.. šli byste si zahrát s tím že alespon ženy to přežijou ve zdraví?:)