Tak pracuj trochu dyl nez do tri a pojed taky ;-) Jeto fakt presne na dva dny - v patek mame vsichni jeste povinnosti a v pondeli Zuzka nastupuje do prace, tak musime uz odpoledne v nedeli odjizdet. Takze je to fakt cista dvoudnovka.
Tak chceme jet s Petrem a Zuzkou,ale zalezi na aktualni predpovedi..chceme zkusit Priečne sedlo,tedy pokud bude msito v chate:)) myslim si,ze se tam dost zasmejem;-)
Vyhoda te nasi alternativy byla v tom,ze tam vsude byly nadherny buchty:) takze aspon neco udrzelo nas zrak s jevistem :D
Jinak ohlasuji,ze mam novy kousek ve sve outdorove vybave a to konretne kalhoty ktere navozuji pocit uvolnenosti,aspon to je na etikete:) dneska jsem s nima chvilku chodil a fakt je,ze to je vazne zajimavej matros...Uz se tesim,az je prubnu o vikendu v Tatrach :)
Ad kultura: jak jsme si to analyzoval, tak jsme o moc neprisel ;-) Mam k alternativnim predstavenim odpor od doby, co jsme na podobny sragore byli a ja pak do slohovy prace na min a4 napsal "Cele to bylo o... bohuzel jsme to vubec nepochopil." , nacez jsme sledoval vyucujici jak pri pohledu na ten prazdny papir jeji oblicej hraje vsema barvama ;-)
Tesim se. Ja sel do sebe a dneska se intenzivne ucim na statnice. Vstal jsem v 10, 2 hodky kecal po ICQ a tak vubec, pak obed, ted film (Burn after reading - vyborna komedie, ale chce to trosku spravnej nadhled). Ze bych to preci jen otevrel? :)
Tak bohuzel meli jen na hodku, s tim, ze kdyby se neco uvolnilo tak si to protahnem. Hold uz jsme zvykli na drsny sportovni vykony a ted se musime uskromnit :-D
Pavel: tak z tohohle se vymluvit nedá ;-) kdybych si vzala příklad z Radima, jak tady kázal o nenechávání věcí na poslední chvíli, tak už to mám dávno hotový, ale takhle mám do zítra co dělat :-)
takže dnešní večer zabitej a zítřejší asi zase něčím jiným, nejspíš literaturou