Už to nevydržím, již omdlévám... doufal jsem v malé osvěžení těla i ducha snězením posledního banánu, ale minulo se to účinkem. Takže jdu spát. Pořadateli soutěže se omlouvám, snad bude poznávačka tak složitá, že bude k rozluštění ještě po obědě. Dobrou noc :-D
Celičký den sem pomalu nezavítal ani prohnaný výberčí daní, natož pak někdo od nás a najednou mě překvapí zájezd šílených spamerů. A ještě poměrně nedávno tu byl rajský klid, radost pohledět :-) No nic, vyčetl jsem, že se bude konat soutěž. Těším se, ale zároveň se obávám přicházející únavy, že dříve snad padnu bez pardónu hubou na stůl, než se nám vyjeví námi všemi milovaný soutěžní avatar. Ještě tu na mne vyskočila Amerika, o tom bych mohl napsat několik slov. Viděl jsem jak Velkou, tak i Malou. Obě Ameriky znám z dětství, v Malé se daly nalézt zajímavé zkameněliny mušlí a mořských korálů a podobná roztomilá zkamenělá zvířátka. Nerad bych tě, Zuzko, chtěl zklamat s Velkou Amerikou, ale upřímně řečeno, je to jenom díra v zemi zalitá vodou a přístup k ní je omezený, ne-li úplně zavřený ba dokonce zakázaný :-) (ostatně před léty tam z výšky spadnul sestry kamarád)
dyť řikám, že o nic nejde ;-) ostatně tu blikačku bych ti klidně přenechala, kdybys měl kolo. takhle ji zase jenom uklidím do sklepa a vytáhnu ji teprv až si ji někdo bude chtít půjčit :-)
To me napada, ze mam jeste doma tu blikacku a sroub, Jani. Ehm, tak ja si na to nekdy vzpomenu a prinesu. Kdybys ale urgovala, bylo by to mnohem lepsi :)