já každopádně pojedu (asi v neděli) se dvěma spolužačkama realizovat seminárku (itinerář cesty po ČR), takže pojedeme na kolech pravděpodobně na Křivoklát a uděláme nějaký okruh.
Zuzi: jestli myslíš Ameriky v Srbsku, tak tam jsem byla, ale na kolech bych tam nejezdila (a nejen proto, že jsem tam už byla ;-) )
Kdyby se jelo, tak me napadlo, co treba Ameriky (at uz Mala nebo Velka)? Nevite, zda se tam da dojet na kole? Stve me, ze jsem tam jeste nikdy nebyla. Ale to je jen navrh, mozna ani nezrealizovatelny.
no, přemýšlela jsem, že bych zase nadhodila ten návrh dojet k nám na chatu, ale to by bylo moc komplikovaný na dohodnutí s prarodičema (navíc pravděpodobně pojedou na víkend na chatu oni). takhle se klidně můžem dohodnout v ten den (nebo třeba upravit plány podle počasí...) navíc koncem týdne budu sama doma, tak proč toho nevyužít? :-) a klidně sem můžete přijet na kole, ale upozorňuju vás, že to budete mít v každém případě do kopce ;-)) tak jo, tak uvidíme...
Mama: Prejmenovani super ;). Ja jsem rozhodne pro (dojet na kole na grilovacku? :o)), pokud tedy v utery nenastane nejakej zasadni pruser pri konzultaci. To nedokazu bohuzel odhadnout. Po tech vikendech v prirode vsude mozne je mi ted pekne smutno, ze smrdim v Praze :(
Koukam, ze jsi si priznacne zmenila jmeno. Krasne :)
Jinak, ja se pristi tyden pujdu vyblbnout na "zdravo-vikendovku". Akce poradana v ramci brontosaura, ale organizovana cervenokrizakama. Tudiz ruzne simulace zachrannych akci a vubec ohledne prvni pomoci.