Mama: Prejmenovani super ;). Ja jsem rozhodne pro (dojet na kole na grilovacku? :o)), pokud tedy v utery nenastane nejakej zasadni pruser pri konzultaci. To nedokazu bohuzel odhadnout. Po tech vikendech v prirode vsude mozne je mi ted pekne smutno, ze smrdim v Praze :(
Koukam, ze jsi si priznacne zmenila jmeno. Krasne :)
Jinak, ja se pristi tyden pujdu vyblbnout na "zdravo-vikendovku". Akce poradana v ramci brontosaura, ale organizovana cervenokrizakama. Tudiz ruzne simulace zachrannych akci a vubec ohledne prvni pomoci.
nechcete příští víkend něco podniknout? třeba vyjet jeden den na kolo (abych vyzkoušela přilbu), nebo nějaký grilování? to by šlo třeba u nás na zahradě... nebo něco :-) než se všichni definitivně zahrabeme do učení
Radime,myslim si,ze kaslani na veci je normalni lidsky pud..kazdy clovek respektive 90% populace veci vali pred sebou a hle prijde den X a tecou nervy:)
Myslim si,ze za 2 roky budu mit stejny problem jako ty ! :)
Ja jsem malem usnula hned v predsince sotva jsme prisli domu;) Krize prekonana a jdu na kute ted. Perfektni hra, vsem (zejmena Pavlovi) se omlouvam za ty buzerace;). Dobrou noc.