nene, lícuje to, neboj;)a ne ve štředohoří ale na vysočině, a to od 8. do 14. srpna, a to jedo konce měsíce akorát na dva týdny hor;) kdybyste se přecijenom chtěl někdo přidat, mezi pátou sedmou budu bouldrit;)
běhání: všechno nás přivede k invaliditě, ale j pro mě lepší skrze endorfíny z běhání než přes stresy z práce;)
Jani, norsko už jsme spolu trochu nakously, na stěně bychom tomu mohly dát nějaký směr. já popravdě na druhou půly srpna plánuju pirin a rilu, ale norsko je taky lákavý. tome, rumunsko zní fajn, ale v tom termínu budu na vysočině lézt po skalách a jezdit na kole. a abyste mě zase mohli nenávidět za moji akčnost, dneska ráno jsem byla prvně běhat v brně. parádní!den mi to fakt navnadilo a doufám, že někoho z vás taky navnadim, aby si šel ráno zaběhat. nabudí to na 130 procent:)
tome, díky za odkaz, já to pak taky dohledala, ale člověk se rá ujistí, kam to vlastně chce jít.do prahy přijedu v půl pátý na florenc, takže od pěti bouldr na hodku a půl, víc asi moje ruce nezvládnou.udělej si čas a pojd:)
minimálně narušíš denní program dosavadního typu;)
Tomasi: no vidis..a to si vem,ze tohle praktikujes par mesicu..co pak prace..rano vstanes,odvedes male hrochy do skolky,manzelce reknes ve dverich ,ze uz ma obstavenou kreditku..vyjdes do prace..sednes->>8 hodin prace-->vstanes a pujdes domu za tou "hyperaktivni megerou" a takhle to bude dalsich 40 let:) UTEC TOMASI,DOKUD MAS CAS:)) Pohltilo to i tve budouci zkousejici u statnic..on na tebe nebude nasranej z tvych neznalosti,on byl v tvem veku taky blbej jak tago..on je nastvanej na svuj stereotypni zivot na fakulte u statnic atd a na svoji kredenc doma:)
Musim se vam sverit, ze to zacina byt takove divne a stereotypni. Rano vstanu, po snidani sednu k diplomce a vecer od toho odpadnu... uz aby to bylo za mnou.
Honza: tak si nafouknes moji podobiznu v nadzivotni velikosti a mas to ;-)) Jeste si nafouknes Petra,Tomase a spol. a je to :) Zuzka: hm,koncis ;-) nejet do Mnisku to jen sen kazdeho :)
To se pak budes v tech svejch endorfinech primo koupat :)