Diskuse Diskuse

Pavel  - 11:54 16.04.2009

Petra: mno kdyz ti padnul boulder..tak snad do Mnichova Hradiste si zabehnes,ne?:)
To se pak budes v tech svejch endorfinech primo koupat :)

Petra  - 11:05 16.04.2009

ach jo:(no tak to si nechám paže až na neděli;)v kolik se půjde?.. díky radime,že jsi mě na to upozornil, já si aktuality nepřečetla
Zuzka  - 10:59 16.04.2009

Peto, moc rada bych sla, ale v tuto dobu nemuzu. Nicmene, kdyz maji stejne zavreno, tak je to vlastne fuk.
Pavel  - 10:52 16.04.2009

Tome ;-))) holt kazdy ma jine priority:)
Radim  - 10:51 16.04.2009

Peta: Ja ti do toho teda nechci kecat, ale hned na uvodni strance maji napsano, ze maji patek-nedele zavreno ;)
Tomáš  - 10:46 16.04.2009

ONa to ma holka vymyslene. hmm. Hezky plan.

To ja si radeji otevru okno a pivo. :D
Petra  - 10:39 16.04.2009

nene, lícuje to, neboj;)a ne ve štředohoří ale na vysočině, a to od 8. do 14. srpna, a to jedo konce měsíce akorát na dva týdny hor;)
kdybyste se přecijenom chtěl někdo přidat, mezi pátou sedmou budu bouldrit;)

běhání: všechno nás přivede k invaliditě, ale j pro mě lepší skrze endorfíny z běhání než přes stresy z práce;)
Tomáš  - 10:33 16.04.2009

Tak vidim, ze nikdo nejede, jdu hledat tedy jinde ;)
Tomáš  - 10:33 16.04.2009

Trosku nechapu, kdyz mas na srpen jeste ty dve pohori, tak jak muzes behat po ceskem stredohori?? ;) To ti trosku nesedi a mas v tom zmatek.

Jinak, co se tyce boulderu, jeste zvazim. DNeska jsem se kouknul do penezenky a nejak to nezni moc ruzove. :(

Behani, behani... k trvale invalidite vedouci sport. Hlavne na asfaltu.
Petra  - 10:25 16.04.2009

Jani, norsko už jsme spolu trochu nakously, na stěně bychom tomu mohly dát nějaký směr.
já popravdě na druhou půly srpna plánuju pirin a rilu, ale norsko je taky lákavý.
tome, rumunsko zní fajn, ale v tom termínu budu na vysočině lézt po skalách a jezdit na kole.
a abyste mě zase mohli nenávidět za moji akčnost, dneska ráno jsem byla prvně běhat v brně. parádní!den mi to fakt navnadilo a doufám, že někoho z vás taky navnadim, aby si šel ráno zaběhat. nabudí to na 130 procent:)
Petra  - 10:16 16.04.2009

tome, díky za odkaz, já to pak taky dohledala, ale člověk se rá ujistí, kam to vlastně chce jít.do prahy přijedu v půl pátý na florenc, takže od pěti bouldr na hodku a půl, víc asi moje ruce nezvládnou.udělej si čas a pojd:)

minimálně narušíš denní program dosavadního typu;)
Pavel  - 9:38 16.04.2009

Ale tesim se na dnesni wallyball no :) pac dneska budou praskat kosti(doufam,ze ne u me:)) a to bude zmena ve stereotypu :)
Pavel  - 9:16 16.04.2009

Tomasi: no vidis..a to si vem,ze tohle praktikujes par mesicu..co pak prace..rano vstanes,odvedes male hrochy do skolky,manzelce reknes ve dverich ,ze uz ma obstavenou kreditku..vyjdes do prace..sednes->>8 hodin prace-->vstanes a pujdes domu za tou "hyperaktivni megerou" a takhle to bude dalsich 40 let:)
UTEC TOMASI,DOKUD MAS CAS:)) Pohltilo to i tve budouci zkousejici u statnic..on na tebe nebude nasranej z tvych neznalosti,on byl v tvem veku taky blbej jak tago..on je nastvanej na svuj stereotypni zivot na fakulte u statnic atd a na svoji kredenc doma:)
Tomáš  - 9:05 16.04.2009

Musim se vam sverit, ze to zacina byt takove divne a stereotypni.
Rano vstanu, po snidani sednu k diplomce a vecer od toho odpadnu... uz aby to bylo za mnou.
Honza  - 0:38 16.04.2009

Petr: V našem slangu označovaný jako "ftipný choutek"; podmínkou členství: státem uznaný idiot :-)

Pavel: Nj, Ali si nás nakonec nafoukne všechny doma v hospodě. Konečně nám půjde od ruky i poker :-)
Pavel  - 0:29 16.04.2009

Honza: tak si nas nafouknes slapadlem no ;-) do Tomase bych taky nefoukal:))

nebo reknes Alimu,ktery bude i ve 100 letech, sedet v papucich v hospode:)
Petr  - 0:24 16.04.2009

Vam bych zridil nejaky flame topic vedle hlavni diskuse :-) Neco jako "ftipny koutek" :-))
Honza  - 0:21 16.04.2009

Pavel: Do žádné tvé podobizny foukat nehodlám! :-D
Honza  - 0:19 16.04.2009

Zuzka: (Antarktida) Nezapomeň si hlavně přibalit plavky a krém na opalování. Kulicha a šálu nech doma :-D
Pavel  - 0:18 16.04.2009

Honza: tak si nafouknes moji podobiznu v nadzivotni velikosti a mas to ;-)) Jeste si nafouknes Petra,Tomase a spol. a je to :)
Zuzka: hm,koncis ;-) nejet do Mnisku to jen sen kazdeho :)